De ‘Three Things’ Tag

Het leek me leuk om een tag te doen, zodat jullie me wat beter kunnen leren kennen! Daarom heb ik vandaag de ‘three things’ tag voor jullie. Ik heb deze tag op verschillende blogs voorbij zien komen en het leek me de perfecte manier om wat over mezelf te vertellen. Ik heb de tag wel een beetje aangepast zodat hij beter bij me paste, maar dat merken jullie vanzelf. Dus, here we go!

Drie dingen in mijn tas
– Mijn telefoon: Net zoals velen ben ik lichtelijk verslaafd aan mijn telefoon. Instagram, Facebook, WhatsApp en mijn mail, ik check het meerdere keren per dag (of beter gezegd uur..) via mijn telefoon. Ook ideaal om bus/treintijden op te zoeken of de weg mee te vinden. Kort gezegd: ik kan niet zonder! Ik heb zelf een zilveren iPhone 6s.
– Een lippenbalsem: Zeker met dit weer kan ik niet zonder lippenbalsem, om velletjes tegen te gaan of gewoon voor het lekker gevoeden gevoel. Mijn favorieten zijn de Rosebud lip salves, de Purol lippenbalsems en de EOS eitjes (maar vooral om de lekkere geurtjes en leuke kleurtjes).
– Een flesje water: Zeker als ik naar college ga is een flesje water een vereiste!

Drie dingen die op dit moment naast me liggen
– Mijn telefoon: Ja, ik zei al dat ik verslaafd was!
– Een handcrème: Ook een handcrème is in de winter een vereiste. Op het moment gebruik ik graag de ‘Rituaal of Sakura’ hand balm van Rituals. Die ruikt heerlijk en trekt snel in!
– Een kop thee: Ik ben een echte theedrinker. Het liefst drink ik heel de dag door thee. Op dit moment staat er een reuzemok van Blond Amsterdam naast me.

Drie favoriete dingen in mijn huis
– Het oude stoeltje van Kenny’s opa: Toen Kenny  in ons appartement introk, heeft hij van zijn opa en oma een oud stoeltje gekregen. Het past perfect bij onze stijl en ziet er vintage uit!
– De fotolijstjes met kunst uit New Orleans: In 2015 heb ik een half jaar gewoond in New Orleans (daar gaan jullie volgende week meer over lezen!) om daar een semester te studeren en als souvenir heb ik drie mooie prints meegenomen waar verschillende aspecten van de stad zijn afgebeeld. Die herinneren me dagelijks aan de mooie tijd die ik daar beleefd heb!
– Mijn mokkencollectie: Zoals ik al zei, ik ben dol op thee. Ik ben echter ook dol op grote mokken om mijn thee uit te drinken. Inmiddels heb ik een flinke verzameling met onder andere mokken van Starbucks, Blond Amsterdam en uit Disneyland Parijs.

Websites die ik dagelijks bezoek
– Instagram
– Youtube
– Facebook


Drie favoriete fruitsoorten
– Ananas
– Frambozen
– Passievrucht
– Mag ik er echt maar drie kiezen? Nog eentje dan: kersen

Drie favoriete liedjes op het moment
– ‘City of Stars’ van Emma Stone en Ryan Gosling: Uit de film ‘La La Land’, dol op!
– ‘Keeps Me Warm’ van Amy Lambert – Een prachtig liedje met een mooie boodschap
– ‘To the Water’ van Matt Simons – Ook al een prachtig liedje met een mooie boodschap! Maar eigenlijk ben ik dol op alle liedjes van Matt Simons.

Drie dingen waar ik op dit moment aan denk
– Het naderen van het einde van de vakantie..
– Kenny die op het zonnige Aruba is
– Welke film ik vanavond ga kijken

Drie dingen waar ik blij van word
– Een warme douche na een lange dag (zeker met ‘the Comforter’ douchegel van Lush, jammie!)
– Een perfecte cafe latte
– Een schoon huis (ook al haat ik schoonmaken..)

Drie guilty pleasures
– Slechte tvprogramma’s zoals ‘Say Yes to the Dress’
– Pyjamadagen
– Waterijsjes in de winter

Drie favoriete quotes
– Life is like an arrow, an arrow can only be shot when it’s pulled back, so when life is pulling you back with difficulties, it means it’s going to launch you into something great, so just focus and keep aiming.
– A ship in harbor is safe, but that’s not what ships are built for
– Live and let live

Drie favoriete vakantiebestemmingen (waar ik al geweest ben)
– Toscane
– Namibië (maar eigenlijk ook Botswana en Zimbabwe)
– Schotland, met name de prachtige High Lands

 

Drie droomvakantiebestemmingen
– De Malediven
– Borneo/Indonesië – deze droom ga ik hopelijk volgend jaar waar maken.
– IJsland

Drie dingen die ik dit jaar wil doen
– Reizen(!)
– Meer wandelen
– Mijn propedeuse halen

Zo, dat was ‘m alweer! Ik hoop dat jullie dit een leuke tag vonden en iets meer over mij te weten zijn gekomen. Mochten jullie nog andere leuke tags weten of specifieke vragen aan mij hebben: ik hoor het graag!

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jonna@burgertrutjesNL
3 jaren geleden

Yeah ik houd ook van grote mokken! Vorige week nog 1 meegenomen uit Dubai. Zo leuk!

Resaarcle
3 jaren geleden

Een leuke tag! Serendipity-gewijs voegde ik vandaag een link naar dezelfde tag toevallig nog eens aan een eigen bericht toe! Het lijkt wel alsof ik hier vandaag wel moést komen lezen bij jou.