Levende Loes #76 – Hello fall & nieuwe iPhone

Afgelopen week werd het echt herfstweer, met veel koude dagen dagen en fijne truien! Ook ging ik lunchen met mijn ouders en kwam mijn verjaardagscadeau binnen..

Mijn ouders kwamen een dagje naar Maastricht en we gingen lunchen bij Livin’ Room. Echt een heel leuk gezellig eettentje, met lekkere broodjes. Ik nam deze leuke Flamingo Bowl!

Wat is Maastricht toch mooi.. zeker als de zon ondergaat kan ik echt wegzwijmelen bij dit soort plaatjes.

Herfstweer betekent herfstoutfits! Ik kon dus eindelijk weer lekkere comfy truien aan en ook mijn leren jasje trok ik weer uit de kast.

Waar ik het meest blij mee was: Ik kon mijn knee high boots weer aan! Dit was echt een goede aankoop vorig jaar, want ik draag ze met veel plezier.

Opeens was het vorige week ook nog een dagje 24 graden, wat nogal als een verrassing kwam, haha! Ik moest dus even een zonnige selfie maken op de fiets als bewijs. De dag erna regende ik trouwens helemaal nat op de fiets, want ja, zo is Nederland..

Yes! Mijn nieuwe iPhone kwam afgelopen week binnen! Helaas ligt hij nog steeds op deze manier, netjes verpakt, in de kast, want ik ‘mag’ hem met mijn verjaardag pas gebruiken.. nog eventjes geduld dus!

Aankomend fotodagboek zie je hoe ik mijn verjaardag ga vieren met vrienden, maar moet er ook nog veel gestudeerd worden, want dat houdt niet op natuurlijk, haha. Geniet jij ook zo van herfstkleding?

0 0 vote
Article Rating

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments