Favorieten van de Maand – Augustus/September

Vorige maand heb ik voor het eerst mijn blogbestaan geen favorietenartikel geplaatst, daarom maak ik het vandaag met jullie goed! Ik laat mijn favorieten van de maand augustus én september zien!

#1 Ritual of Karma SPF 30 face cream

Tijdens mijn vakantie op Borneo heb ik natuurlijk veel zon gezien en was het belangrijk mijn huid te beschermen. Ik had een aantal monstertjes bij me van deze face cream van Rituals en na mijn reis heb ik hier meteen een grotere flacon van aangeschaft! De gezichtscrème is luchtig, ruikt lekker en trekt snel in. Ik gebruik hem nu gewoon als dagelijkse gezichtsverzorging omdat het natuurlijk ook belangrijk is om je huid te beschermen na de zomer, dus de SPF is mooi meegenomen.

De Ritual of Karma face cream is ook te verkrijgen met factor 50 en kost €15,00.

#2 Zachte smokey eyes

Afgelopen maand heb ik me in mijn make-up veel laten inspireren door de herfst en veel warme kleuren gebruikt. Ook heb ik ik de zachte smokey eyes herontdekt die juist heel draagbaar zijn voor overdag. Met een aantal kleuren kan je heel gemakkelijk een mooie, zachte look creëren voor iedere dag! In de video hierboven zie je welke producten ik hiervoor fijn vind om te gebruiken, maar eigenlijk probeer ik tussen allerlei soorten oogschaduw te variëren.

#3 Hegron haarserum van Action

Al een tijdje was mijn haarserum van Moroccan Oil op en ik begon het toch behoorlijk te missen in mijn dagelijkse haarroutine. Zeker na het wassen vind ik het fijn om een olie of serum in mijn haar te gebruiken zodat het makkelijkere doorkambaar is. Toen ik door de Action liep besloot ik dus dit flesje serum eens mee te nemen en te gaan proberen en hij stelt zeker niet teleur! De geur is lekker, hij maakt mijn haar zacht en makkelijk doorkambaar en hij is ook nog eens heel betaalbaar. Vaak zijn dit soort haarserums best wel prijzig, maar dit is een goede budgettopper.

Deze budgettopper kost maar €2.99 en is dus verkrijgbaar bij Action.

#4 Jane the Virgin seizoen 4

Jane the Virgin is altijd al een serie geweest die ik leuk vond, maar aan seizoen 4 was ik nog niet echt toe gekomen. Toen ik afgelopen maand op zoek was naar een ‘nieuwe’ serie besloot ik dus een begin te maken aan dit seizoen. Ik kan je zeggen, ik heb heel wat afleveringen achter elkaar gekeken en het seizoen dus aardig snel uitgekeken, want ik werd weer helemaal meegesleurd in het dramatische leven van Jane! Deze serie is zo lekker overdreven en kijkt makkelijk weg, maar is ook spannend en romantisch. Ik houd ervan!

Jane the Virgin is onder andere te bekijken via Netflix.

Dit waren dus mijn laatste favorieten van deze (na)zomer! Inmiddels is de herfst toch echt van start gegaan en ik ben heel benieuwd welke producten dit seizoen favoriet gaan zijn. Heb jij nog goede herfstaanraders?

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Romy
1 jaar geleden

Ik wist niet eens dat er van Jane the Virgin al vier seizoenen zijn. Superleuk! Ik ben pas bij seizoen 1, dus ik kan nog even vooruit 😉 Vind dat zo’n leuke serie! Die verzorgingslijn van Rituals klinkt ook heel fijn trouwens!

Jessica J.
1 jaar geleden

Jane the Virgin blijft een guilty pleasure, haha! Ik heb seizoen vier ook al uit. 😛

Sija
1 jaar geleden

Die zonnebrand van Rituals is inderdaad super fijn! En wat ruikt het heerlijk he? Echt een geur die je doet denken aan de zomer.

OASE Hair Vitamins
6 maanden geleden

Wat heb je een leuke schrijfstijl! Het leest fijn weg en heb zo vaak getwijfeld om de haarolie van de action uit te proberen, maar telkens hield mij iets tegen. Ik ga hem toch ook maar aanschaffen :)!