Levende Loes #77 – Twee keer mijn verjaardag vieren!

Afgelopen week stond vooral in het teken van het vieren van mijn verjaardag, vorige week zaterdag vierde ik het namelijk met twee vriendinnen en afgelopen vrijdag met vrienden. Vandaag deel ik een aantal foto’s met jullie!

Vorige week zaterdag vierde ik dus mijn verjaardag met twee vriendinnen en ik maakte een vlog van die dag! Ik was onder andere met Donna.

Donna was nog niet bij the Corner Bakery geweest, dus dat stond op de planning. We namen allebei de Red Velvet pancakes, zoooo lekker.

‘s Avonds sloot Isabel zich bij ons aan en aten we bij FAB, een hele leuke Amerikaanse bistro. Daar moet je natuurlijk burgers eten!

Ik maakte afgelopen week gebruik van de shopping night bij Douglas en bestelde een aantal dingetjes. Willen jullie in een artikel of video zien wat ik heb gekocht?

Twee outfitjes van afgelopen week, allebei geheel H&M! Op de schoenen na dan. Links draag ik Puma’s, rechts knielaarzen van TOP Fashion.

Afgelopen vrijdag vierde ik dus mijn verjaardag met vrienden! Deze leuke slinger bestelde ik via AliExpress.

OMG! Deze te mooie en lekkere cupcakes haalde ik bij A Cup of Cake in Breda. Ze zijn ontzettend mooi en lekker maar ook wel aardig aan de prijs. Maar voor deze ene keer, vond ik het het wel waard!

Volgende week zie je wat ik daadwerkelijk deed op mijn echte verjaardag (ik was namelijk gisteren echt jarig) en zie je dat ik naar de kapper ga.. Wat het geworden is houd ik nog even geheim! Welke cupcake zou jij kiezen?

0 0 vote
Article Rating

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Abonneren op
guest
3 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Kim
Kim
1 jaar geleden

Nog gefeliciteerd! Die cupcakes zien er inderdaad heel erg leuk uit.. En Corner Bakery lijkt me ook echt super lekker, iets wat nog op mijn wishlist staat om nog eens naartoe te gaan!

Janne
Janne
1 jaar geleden

Nog gefeliciteerd!
Al het eten ziet er lekker uit.
Nu je hebt gezegd dat je spullen hebt gekocht bij de Douglas, wil ik ook weten wat het was natuurlijk 😛 altijd geheimzinnig, een foto van een doos waarvan je niet weet wat erin zit!
Van de rechter outfitfoto kan ik niet veel onderscheiden helaas, het is een beetje donker.

trackback

[…] jullie in mijn vorige fotodagboek konden zien vierde ik mijn verjaardag op vrijdag met vrienden. Het werd aardig laat dus dit […]