Mijn liefde voor Nike Air Max Thea | FAVORIET

Al jarenlang ben ik dol op sneakers en nadat mijn Nike Internationalists aardig afgetrapt waren, ging ik op zoek naar een nieuw paar. Tot mijn grote verbazing koos ik een paar Air Max uit!

Ja, tot mijn grote verbazing ja! Want altijd had ik een hekel aan Air Max. Ik vond ze te lomp, onvrouwelijk en een beetje te sportief voor mijn smaak. Ik vond ze anderen misschien wel leuk staan, maar zag mezelf er echt niet in rond lopen. Tot dat ik dit hele toffe model voor het eerst zag. Ik bestelde mijn eerste Zalon Box en daarin zat een paar Nike Air Max Thea’s, die mijn hart meteen gestolen hebben! Op dat moment besloot ik deze toffe sneakers niet te houden, maar ze bleven altijd in mijn achterhoofd.

Het idee achter de Thea is dat deze schoen speciaal is voor vrouwen. Hij is qua model iets verfijnder en daarbij perfect voor mensen zoals ik, die de andere Air Max exemplaren iets te grof vinden! Het leuke aan deze sneaker vind ik dat je hem heel gemakkelijk op allerlei manieren kunt combineren doordat de schoen zelf niet te grof is. Zo vind ik ze heel tof staan onder een lange jurk of rok (zoals je in mijn London vlog kon zien!), maar maakt hij een jeans net weer even iets stoerder. Het grappige is dat deze collectie dus eigenlijk speciaal voor vrouwen is ontworpen, maar mannen hem ook zo tof vonden dat er speciaal voor hen weer een nieuwe versie van gelanceerd is: de Air Max Tavas.

Zelf heb ik een vrij licht exemplaar (in de kleur sand/gold), die je bovenaan dit artikel ziet, wat deze sneaker perfect maakt voor de zomer. Stiekem zou ik graag mijn collectie uit willen breiden met een paar in een iets donkerdere kleur, zoals grijs, zwart, of khaki groen! Maar ook de gele (die omschreven wordt als goud) vind ik echt heel erg vet en zie ik al helemaal voor me met een zwarte jeans en toffe gebreide trui. Ik krijg er meteen inspiratie van! Ze lanceren regelmatig nieuwe kleuren, dus er is voor ieder wat wils te verkrijgen.

Als je nu ook graag een tof paar Nike Air Max Thea’s wil, dan kan ik je zeker aanraden op een kijkje te nemen op de website van Sportshowroom. Op deze website staan namelijk alle verschillende versies van deze sneakers bij elkaar, waardoor je meteen kunt zien waar je jouw favoriete kleur kunt bestellen!

De Nike Air Max Thea heeft dus mijn hart gestolen en ik wil maar al te graag mijn collectie uitbreiden. Zeker nu ik de gele variant gezien heb, want daar gaat mijn herfsthart sneller van kloppen! Welke kleur zou jij het snelst kiezen en wat vind je van dit model Nike’s?

Deze post is in samenwerking met Sportshowroom.
Alle meningen zijn gebaseerd op mijn eigen ervaringen.

0 0 vote
Article Rating

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Abonneren op
guest
1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments
Romy
1 jaar geleden

Wat een mooie sneakers! Ik vind die kleur ook heel tof. Ik zou mezelf wel zien lopen op het donkerroze exemplaar van deze Nikes. Zo leuk zijn die!