Levende Loes #79 – Sunday funday & een overdosis tabjes

Afgelopen week stond grotendeels in het teken van de naderende tentamenweek, maar ik deed ook nog een aantal leuke dingen! Zo spendeerde ik een van de laatste fijne dag ‘s avonds op het terras en probeerde ik een nieuw recept uit.

Vorige week zondag moest ik de hele dag werken maar sloot ik me na het werk aan bij mijn vriend, schoonzus en zwager. We genoten op het terras nog even van het avondzonnetje, onder het genot van echt Limburgs zuurvlees! ‘s Avonds ging ik met mijn vriend naar de film.

Afgelopen week zag ik dat er weer een nieuwe aflevering van Crazy Ex-Girlfriend online stond, dus die keek ik. Dit is zulk simpel vermaak, maar soms heeft het wel een belangrijke boodschap, zoals bij het vorige seizoen.

Wanneer de tentamens naderen zorg ik altijd dat ik allerlei spullen verzamel om te studeren, en als rechtenstudent heb je onder andere van dit soort tabjes nodig voor in de je wettenbundels. Ik heb er in ieder geval meer dan genoeg, haha.

Afgelopen week probeerde ik ook een nieuw recept uit van Albert Heijn, onder andere met gegrilde peer, feta en zelfgemaakte tzatziki. Heel lekker!

Links een leuk outfitje van afgelopen week, rechts hoe ik er bij loop tijdens het studeren haha. Het kan niet altijd even charmant zijn, soms is een joggingbroek het fijnst!

De rest van mijn tijd heb ik grotendeels zo besteed: met thee, mijn wettenbundels en mijn tentamenstof. En een verdwaalde onderzetter blijkbaar, haha..

Morgen heb ik mijn eerste tentamen en daarna moet ik meteen weer aan de gang voor nr. 2 op donderdag! Mijn volgende fotodagboek zal dus iets minder spannend zijn, maar ik ga mijn best doen voldoende foto’s te maken! Wat doe jij om te ontspannen tijdens drukke periodes?

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Romy
1 jaar geleden

Heel veel succes met je tentamens deze week! En wat een leuke pantalon heb je aan op de outfitfoto!
Simple Favor staat ook nog op mijn lijstje om binnenkort te gaan kijken. Lijkt me echt een leuke film.