Levende Loes #80 – Hoe overleef ik.. de tentamenweek

In dit fotodagboek zie je hoe mijn afgelopen week was. Ik had tentamens, dus mijn week draaide daar vooral om, maar ik heb gelukkig ook nog een aantal andere dingen om te laten zien!

Vorig weekend was ik alleen thuis en moest ik veel studeren, dus ik had weinig zin om te koken. Het perfecte excuus om sushi te bestellen toch?

Dinsdag was het zover, mijn eerste tentamen! Deze toets ging gelukkig redelijk goed.

Dit was zo’n beetje heel de week mijn uitzicht. Ik gebruikte mijn noise cancelling headphones heel veel. Willen jullie daar misschien een review van lezen?

Even ontspanning met dit o zo charmante sheet mask, haha! Lekker creepy ziet dat eruit. Het is er een van Amazing Oriental trouwens. Hij was wel fijn, maar ook ontzettend nat, wat een beetje vreemd voelde.

Donderdag had ik tentamen nr. 2, dus was deze enorme (die op de foto niet eens enorm lijkt haha) zaal weer mijn uitzicht. Deze ging helaas wat minder..

We probeerden deze rookworst uit! We vonden hem allebei niet zo geweldig. Hij smaakte wel redelijk naar rookworst, maar het was het gewoon net niet.

Mijn comfy outfits voor de tentamens! Het linkse shirt is van L.O.G.G. (via H&M) en is zo ontzettend zacht. Rechts ook een coltruitje van H&M, was heerlijk zit maar er door de col toch altijd weer wat netter uitziet.

Dit was mijn drukke week! Vandaag start ik weer met een nieuw blok en gaat het tot kerst aardig bikkelen zijn. Willen jullie binnenkort misschien een persoonlijke update lezen?

0 0 vote
Article Rating

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Abonneren op
guest
3 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Chelsey
1 jaar geleden

Druk weekje dus met tentamens! Ik wil wel een review lezen over die noise cancelling headphones, erg benieuwd naar!

Romy
1 jaar geleden

Gelukkig zitten je tentamens er weer op nu! Hopelijk valt de uitslag van tentamen #2 toch een beetje mee. Wat een leuke Blond-mok heb je trouwens! ­čÖé

Simone
1 jaar geleden

Succes met je nieuwe blok! Vind je outfitjes heel leuk. Comfy & toch leuk is tegenwoordig het enige wat ik draag haha.