Persoonlijke update #7 – Enorme drukte en minder artikelen?

Het is inmiddels al heel wat maanden geleden dat ik mijn laatste persoonlijke update gaf, namelijk voor de zomervakantie! Daarom is het nu hoog tijd voor een nieuwe persoonlijke update.

De zomer is voorbij en wat heb ik genoten! Ik heb een aantal enorm toffe trips gemaakt (naar Budapest en London) en natuurlijk mijn mooie reis naar Borneo. Inmiddels lijkt het alweer maaaaanden geleden haha. Wel geniet ik enorm van de herfst, ook al wordt het nu wel heel erg koud! Toch vind ik het heerlijk, lekker met thee en een dekentje op de bank, zo knus.

In mijn vorige persoonlijke update schreef ik over mijn zomerrooster, waardoor ik minder artikelen ging posten. Afgelopen maanden heb je misschien wel gemerkt dat ik niet terug ben gegaan naar mijn reguliere rooster. Ik merkte na de zomer dat het me stress gaf om weer meer artikelen te gaan schrijven en dat is natuurlijk ook niet bevordelijk voor de kwaliteit. Daarom is mijn huidige rooster nog steeds als volgt: maandag een fotodagboek, woensdag een artikel (dat kan van alles zijn!) en vrijdag een video. Voor mij blijft het bloggen op deze manier leuk en voelt het niet als extra druk.

Als we het dan toch over druk hebben.. ik ben afgelopen maandag begonnen aan een nieuwe blokperiode op de universiteit en dat is een enorm drukke periode. Ik volg een extra blok en daarnaast zijn mijn reguliere vakken ook aardig zwaar, met meerdere deadlines per week. Ook dit levert aardig wat stress op kan je je misschien voorstellen. Daarnaast werk ik ook nog bijna ieder weekend 2 dagen, waardoor het echt enorm drukke weken zijn.

Tot de kerst moet ik daarom enorm hard werken, wat niet erg is, maar wel het nodige van me eist. Daarom heb ik besloten mezelf een beetje vrij te laten wat betreft het bloggen. Ik ga natuurlijk proberen gewoon te posten, want ik vind het ontzettend leuk om te doen, maar mocht het een keer niet lukken, dan is dat ook oké. Het kan dus voorkomen dat er soms geen artikel online komt, of dat ‘ie eens wat later komt, maar dan is dat maar zo! Dat geeft mij een stukje rust wat ik komende periode nodig ga hebben denk ik. Hopelijk snappen jullie dat.

Ik denk wel dat het bloggen juist wat rust en ontspanning kan geven komende periode, dus ik heb er wel veel zin in! Ook natuurlijk om youtube video’s te maken, waar ik ook heel veel plezier uit haal. Hebben jullie nog onderwerpen waar jullie artikelen/video’s over willen zien? Dan hoor ik het graag!

Zo, dat was even een kort update’je over hoe het met me gaat en wat er komende tijd op de planning staat. Ik kijk in ieder geval enorm uit naar de kerstperiode, haha! Kijk jij stiekem ook al uit naar kerst?

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jessica J.
1 jaar geleden

Veel succes met je werk voor de unief! Klinkt inderdaad behoorlijk uitdagend.

trackback

[…] echte leventje weer en begon ik weer met onderwijsgroepen en college’s. In mijn artikel van woensdag vertelde ik iets meer over wat er komende tijd op de planning […]

trackback

[…] dagje later dan normaal, voor uitleg kun je mijn persoonlijke update even lezen! Vandaag deel ik wat ik afgelopen week […]