Favorieten van de Maand – Oktober

De herfst lijkt overgeslagen en de winter lijkt begonnen.. maar oktober stond ook nog in teken van heel veel zonnestralen, mijn verjaardag en een nieuw kapsel! Vandaag deel ik mijn favorieten met jullie.

#1 Balea droogshampoo

Deze droogshampoo kocht ik al heel wat maanden geleden (zoals je in mijn DM shoplog zag!), maar ik had hem nog niet ontzettend veel gebruikt. Mijn haar had droogshampoo niet heel erg nodig, tot ik een pony liet knippen. Mijn pony wordt relatief snel vet, wat natuurlijk ook normaal is, dus dan is het fijn om mijn haar even op te kunnen frissen tussen de wasbeurten door. Ik had deze nog staan van Balea en ik vond hem heel fijn! Hij laat niet zo’n erge witte waas achter als andere droogshampoo’s en doet goed zijn werk. Inmiddels is hij op, dus misschien moet ik maar weer een tripje naar Duitsland plannen..

Deze droogshampoo van Balea kun je bij DM Drogist in Duitsland kopen en kost €1,75.

#2 Grove kam van Kruidvat

Meteen nog een favoriet voor mijn haar! Om mijn pony goed in model te brengen is het makkelijker om een kam te gebruiken dan een borstel, dus ik kocht een goedkope bij Kruidvat. Hij is ontzettend budget en doet zijn werk prima, dus meer kan ik ook niet verwachten van een kam! Ik kan hem ook niet meer missen in mijn haarroutine, dus een fijne budgettopper.

Deze grove kam is verkrijgbaar bij Kruidvat en kost €1,19.

#3 Fishcure app

Misschien een beetje een vreemde favoriet, maar deze app heeft me door mijn tentamenweek heen gesleept! Ik word nogal gemakkelijk afgeleid door mijn telefoon, maar niet als ik dit gebruik. Je zet de app aan en je vis gaat dan allerlei dingen zoeken in de zee zoals voedsel en goud. Als je je studietijd succesvol afrondt zonder op je telefoon te kijken, kan je vis groeien en heb je ook geld verdiend. Zo kun je allerlei vissen verzamelen en laten groeien. Het klinkt heel knullig, maar het helpt mij om van mijn telefoon af te blijven, dus de app doet zeker zijn werk!

Je kunt deze app gratis downloaden in de App store van Apple.

#4 Labello Original

Niks vervelender dan droge lippen en zeker nu het kouder wordt buiten! Ik gebruik allerlei verschillende lippenbalsems door elkaar, maar op het moment is deze van Labello mijn favoriet. Dit is een limited edition verpakking van vorig jaar, maar de inhoud is gewoon hetzelfde als de klassieke blauwe stick. Een ideaal product om mee te nemen in je tas, zodat je nooit gescheurde lippen hoeft te krijgen, want dat is een vreselijk gevoel.

De Labello Original kun je onder andere kopen bij Kruidvat voor €2,89 per stick.

Zoals je kunt zien aan deze favorieten doet een nieuw kapsel ook veel voor je routine, haha! Ik heb inmiddels een nieuwe droogshampoo van Batiste gekocht, maar ben ook benieuwd wat jullie favoriete droogshampoo is!

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Romy
1 jaar geleden

Wat grappig, die app! Ik kan me voorstellen dat zoiets best goed werkt ter motivatie om aan het studeren te blijven. De droogshampoo klinkt ook zeker goed trouwens!

Janne
Janne
1 jaar geleden

Lippenbalsem is een redder in dit seizoen inderdaad! Nu de CV overal weer aan is, is het veel droger binnen.
Ik heb nog nooit droogshampoo gebruikt, dus ik kan je niet adviseren 😉 ik was mijn haar alleen onder de douche – ik heb een hekel aan douchen, dus vet haar is een goede aanmoediging om toch maar weer eens onder de douche te gaan. 😀

Jessica J.
1 jaar geleden

Ik denk eerlijk gezegd dat die app me eerder zou afleiden en ik constant naar het visje zou staren, haha!
Goh, ik gebruik bijna nooit droogshampoo, maar heb intussen wel m’n tweede flacon van COLAB in huis. Werkt prima. 🙂