Levende Loes #82 – Weekje vloggen & makkelijke maaltijden

Deze week een kort fotodagboekje omdat ik deze week ook een vlog heb gemaakt, die je vrijdag gaat zien! Toch deel ik een paar foto’s met jullie.

Afgelopen week stond dus in het teken van vloggen. Ik neem jullie mee in mijn leven en hoop dat jullie het heel leuk gaan vinden! Abonneer je zeker op mijn youtube kanaal, dan zie je de video meteen.

Twee outfitjes van deze week! Allebei heel comfy, maar ook leuk vind ik. Je ziet een aantal van deze items terug komen in de shoplog van vrijdag!

Er kwamen weer een paar mysterieuze pakketjes binnen.. kan jij raden wat voor video ik binnenkort ga opnemen?

Ik maakte eens een soort ‘Ariana Grande’-achtig staartje in mijn haar omdat ik dat steeds vaker zie bij mensen en heel leuk vind. Ik twijfel alleen nog of ik het bij mezelf leuk vind..

Twee simpele maaltijden die ik graag maak tijdens drukke weken: couscous met gegrilde groenten en vega pasta bolognese. Deze foto’s bewijzen trouwens weer dat foodfotografie een vak apart is, want dit ziet er toch niet uit haha..

Kom dus zeker aanstaande vrijdag even terug als je nog meer wil zien van wat ik afgelopen week deed! Wat voor plannen heb jij deze week?

0 0 vote
Article Rating

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Abonneren op
guest
2 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Sija
1 jaar geleden

Staat je leuk zo’n ariane grande staartje! Dat word vast een Aliexpress shoplog <3 Ben benieuwd wat je hebt gekocht!