NEW IN | Koffer van SUITSUIT

De SUITSUIT koffers zijn al langere tijd ontzettend populair door de trendy modellen en mooie kleurtjes. Inmiddels heb ik er zelf ook een aangeschaft en ik laat hem vandaag aan jullie zien!

Ik had deze koffer al langere tijd op het oog en daarom besloot ik voor mijn verjaardag in oktober waardebonnen te vragen zodat ik deze koffer als verjaardagscadeau kon aanschaffen. Ik twijfelde nog een tijdje over de kleur, maar uiteindelijk ging ik voor Paisley Purple, een hele mooie zacht paarse kleur. De maat is trouwens 66 cm, wat te groot is voor als handbagage maar ook geen reuzekoffer is. Een fijn tussenmaatje, precies wat ik wilde!

De indeling van deze koffers is ideaal. Er zijn ontzettend veel extra vakjes, manieren om je koffer goed in te delen en te organiseren. Ik krijg meteen zin om mijn koffer in te pakken als ik dit zie, haha! Ook zit er een heel fijn TSA slot op en rollen de wieltjes heel makken. Zo sta je nooit te klunzen op het vliegveld met een koffer die niet fijn rolt. Ik kocht overigens ook een beschermhoes bij de koffer, omdat ik denk dat hij in het ruim redelijk makkelijk gaat beschadigen. De beschermhoes ziet eruit als een soort doorzichtige regenjas voor je koffer. Niet het meest mooie, maar wel fijn dat je koffer goed beschermd blijft!

Ik heb deze koffer online bij Duifhuizen besteld en ik kan deze webshop heel erg aanbevelen (#nospon, haha!). Op deze site staan namelijk altijd de meest actuele prijzen, waardoor je soms veel geld kan besparen. Ik heb de koffer bijvoorbeeld aangeschaft voor €25,- minder dan dat hij nu op de site staat. De prijzen wisselen hierdoor wel regelmatig, dus je moet het goed in de gaten houden en een beetje geluk hebben.

De SUITSUIT Fabulous Fifties Paisley Purple 66 cm kost op dit moment op de meeste plekken €139,95, maar dit kan dus verschillen per moment en per website.

Ik kan niet wachten mijn koffer in te gaan pakken en op reis te gaan, haha! Een mooie koffer maakt het reizen nog iets leuker. Wat voor koffer heb jij?

0 0 vote
Article Rating

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Abonneren op
guest
3 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Romy
1 jaar geleden

Wauw, wat een ontzettend gave koffer! Zo’n Suit Suit-koffer is stiekem wel een droomkoffer voor mij. Ik vind hem zó gaaf! Prachtige kleur ook.

Jessica J.
1 jaar geleden

Dit is zo’n geweldig koffertje! Ik heb dat van 55 x 36 x 20 cm! ♥

Kim
Kim
1 jaar geleden

De koffers van SuitSuit zijn zoooo mooi!