Levende Loes #84 – 6 jaar samen & Fantastic Beasts

Een dagje later dan normaal, voor uitleg kun je mijn persoonlijke update even lezen! Vandaag deel ik wat ik afgelopen week deed.

Afgelopen week had ik de luxe om in plaats van door de kou met mijn fiets te gaan, lekker de auto mee te nemen. Toen het ook nog begon te regenen, was ik helemaal gelukkig!

Het was weer even geleden, maar ik maakte weer eens een kleurrijke salade! Uiteindelijk kwam er nog tarly bij, maar dat verpestte de mooie kleurtjes een beetje, haha.

Als we het toch hebben over mooie kleurtjes: ik trok deze rode trui weer eens uit de kast! Ik moet echt vaker rood dragen, want ik vind het zo mooi eigenlijk. Rechts een outfit die ik droeg naar een verjaardag van een vriendin.

Afgelopen vrijdag waren mijn vriend en ik zes jaar samen! Ik zette dus een cadeautje en een leuke kaart klaar, maar eerst gingen we nog een avondje naar de stad.

We gingen lekker uit eten en daarna naar de film. Het tweede deel van Fantastic Beasts! Ik vond het een typische ‘tussenfilm’, maar hij was zeker leuk.

De laatste fase van november is weer aangebroken en daarmee nadert de drukke decembermaand! Mijn weken staat dus grotendeels in het teken van studeren, maar ik maak tussendoor natuurlijk zoveel mogelijk foto’s voor jullie. Heb jij al zin in de decembermaand?

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Romy
1 jaar geleden

Gefeliciteerd met jullie relatiejubileum! Wat een mooie mijlpaal, zes jaar! Ik vind die kaart met tomaten ook echt geweldig trouwens, haha. Enne, rood staat je goed inderdaad!

Simone
1 jaar geleden

Gefeliciteerd met jullie 6-jarig samenzijn!

Jessica J.
1 jaar geleden

Gefeliciteerd met jullie jubileum! Mijn vriend en ik naderen de zeven. 🙂 Ik heb hem vrijdag trouwens gedwongen om de eerste Fantastic Beasts met me te kijken, want die had ik destijds met m’n beste vriend in de bioscoop gezien. 😛 Dan kunnen we binnenkort de tweede gaan kijken! Ik heb inderdaad nog al gehoord dat het duidelijk een tussenfilm is, maar ik wil hem nog steeds erg graag op groot scherm zien.

Janne
Janne
1 jaar geleden

Gefeliciteerd! Zes jaar, wat lang al 😮 Ik ben wel een beetje jaloers, ik wou dat ik al zo lang samen was met mijn vriend. Wij zijn pas iets meer dan vier maandjes samen 😀 Ik ken iemand die in Maastricht rechten studeert en die heeft het ook altijd bizar druk, dus ik kan me goed voorstellen dat het lastig is om artikelen te plaatsen. Maar ik vind deze kortere fotodagboeken juist ook wel leuk, omdat ze dan echt wat meer de hoogtepunten van de week bevatten in plaats van meer details. Een rode trui past wel mooi bij de… Lees verder »