Levende Loes #85 – Héel veel Chinees & nieuwe schoenen

Afgelopen week stond in het teken van héel veel lekker eten, veel studeren (what else is new) en nieuwe aankopen. Kijk je mee?

Vorig weekend kwamen mijn ouders langs en lieten we lekker makkelijk Chinees thuis bezorgen. Mijn moeder zou mijn moeder niet zijn als ze niet ontzettend veel besteld had haha, we konden onze vriezer goed vullen.

Ik vind dit soort kettinkjes zo leuk met een colletje! Geeft je outfit net even iets extra’s. Rechts zie je mijn nieuwe trui van Mango, die ik op Cyber Monday shopte, waar ik echt in wil wonen, zo zacht!

Hey, I put some new shoes on.. Nog een kortingsaankoop! Bij H&M bestelde ik op Black Friday deze warm gevoerde chelsea boots. Ze zijn zo heerlijk zacht van binnen en lekker warm.

Nog meer lekker eten! Ik ging met vriendinnen naar La Cubanita. Lekkere cocktails en veel lekkere kleine gerechtjes! Ik was er al heel lang niet meer geweest, dus er stonden weer allerlei nieuwe dingen op de kaart, zoals deze té lekkere zoete aardappelfrietjes.

Afgelopen week begon ik weer opnieuw aan mijn all time favoriete serie: One Tree Hill! Ik heb deze serie nu al minstens een keer of 4 helemaal gezien en het blijft leuk. Ik moet me inhouden niet te gaan binge watchen, haha!

Volgende week gaan jullie de eerste vakjes van mijn advent kalender van MyJewellery zien en hoe de laatste loodjes voor de kerstvakantie van start gaan! Tot volgende week!

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Simone
1 jaar geleden

Leuk, je nieuwe trui en laarsjes! En mm, La Cubanita: daar ben ik al heel lang niet geweest maar de zoete aardappelfrietjes zien er inderdaad heel lekker uit.

Jessica J.
1 jaar geleden

Oeeeh, ik wil zulke truien ook nooit meer uitdoen! En bestaan die, mensen die nét genoeg Chinees bestellen?! :’D