Levende Loes #86 – Advent time & kerstlook filmen

Het was afgelopen week tijd om mijn eerste adventkalender vakjes open te gaan maken en ook filmde ik een kerstlook! Lees snel verder!

Dit is de look die ik maakte voor mijn kerst tutorial op mijn youtubekanaal. Ik vond het zo leuk om te doen! Vast een sneak peek dus naar hoe het is geworden, vrijdag zie je de hele tutorial.

Ik droeg afgelopen week twee kledingitems die ik veel te weinig draag, namelijk het linkje coltruitje van Villa en de rechtse blouse van Levi’s. Allebei super leuk en ik pak ze te weinig uit mijn kast. Heb jij ook van die items die je leuk vindt maar gewoon niet zo snel pakt?

Sushiiii tijd! Het was weer eens een gevalletje ‘geen zin om te koken’ voordat ik ‘s avonds koopavond moest werken, dus dan bestellen we maar lekker veel sushi, haha!

De eerste adventskalender items uit de MyJewellery kalender! Links een kettinkje met driehoekjes, die ik super schattig vind. Een deo zat in het tweede vakje, wat ik een beetje vreemd vind voor zo’n kalender? In vakje 3 zat dit te leuke oorbelletje met een kreeftje eraan, heel leuk.

Een heel kort fotodagboek deze week, sorry! De tentamenweek begint te naderen en de drukte loopt op, maar ik doe mijn best. Heb jij ook een drukke periode op school of je werk?

0 0 vote
Article Rating

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Abonneren op
guest
2 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Romy
1 jaar geleden

Leuk om te zien wat er in de adventskalender zit! Vooral dat kettinkje vind ik mooi. Die deo is inderdaad wel wat bijzonder in zo’n kalender ­čśë

Sija
1 jaar geleden

Wat weer leuk om te lezen! Haha, die deodorant in de adventkalender van My Jewellery vind ik ook raar, aangezien ze die niet verkopen. Mooie kerst look heb je gemaakt!