Levende Loes #87 – Nieuwe camera en héel veel bagels

Deze week staat in het teken van tentamens, vandaar dat ik afgelopen week ook niet heel veel foto’s heb gemaakt. Toch heb ik er een aantal om met jullie te delen!

Vorig weekend moesten we een paar nachtjes in de woonkamer slapen omdat ons bed gelijmd moest worden. Ik had meteen een kampeergevoel en vond het zo knus!

Drie dingen uit de MyJewellery adventkalender. Een sjaaltje, een scrunchy en een nagellakje. Geen sieraden, jammer!

Zie hier, onder andere 13 (!) bagels! Hoe ik aan deze bagels kwam en waarom het er zoveel waren? Dat zie je over een tijdje in een video!

Deze camera had ik al tijden op het oog, dus toen hij opeens iets goedkoper was, besloot ik hem meteen te bestellen! Ik heb er meteen mee gevlogd en hij bevalt echt heel goed tot nu toe. Ben er mega blij mee!

Nog even een weekje knallen en dan is het éindelijk vakantie! Maar eerst nog even deze week doorkomen, haha. Heb jij al fijne kerstplannen?

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Romy
1 jaar geleden

Superfijn dat je een nieuwe camera hebt! Dat maakt het altijd nog leuker om te fotograferen (of vloggen). Ik ben benieuwd naar het verhaal achter de bagels.

Jessica J.
1 jaar geleden

Veel plezier met je nieuwe camera! En ik vraag me toch wel af wat je met al die bagels gedaan hebt. Ik kijk uit naar de video, haha.