Levende Loes #79 – Reisplannen & tentamenweek

Deze week stond vooral in het teken van studeren en tentamens, maar ik boekte ook een heel leuk reisje.. Lees snel verder!

Ik moest nog een weekje bikkelen voor mijn tentamens, dus dit was grotendeels mijn uitzicht deze week.

Twee keer tentamentijd! Het is nog even spannend of ik ze gehaald heb. Duimen jullie mee?

Naast mijn tentamens boekte ik deze week een héle leuke en bijzondere vakantie. Ik ga namelijk een week terug naar New Orleans, waar ik in 2015 een semester heb gestudeerd.

De laatste drie vakjes van mijn MyJewellery kalender! Allemaal sieraden, waar ik blij mee ben, maar over de hele kalender ben ik toch niet 100% tevreden.. Er zitten heel veel oude collecties in namelijk, waardoor het een beetje voelt alsof ze alle restjes uit het magazijn in deze kalender gestopt hebben..

Afgelopen week bestelden we op het werk eten bij the Salad Bar en kwam ik er tot mijn grote vreugde achter dat ze daar ook poké bowls hadden, ZO lekker!

Dit was mijn week alweer! Afgelopen dagen hebben in het teken gestaan van héel veel werken, maar volgende week zie je natuurlijk hoe ik kerstmis gevierd heb. Merry christmas!

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Romy
1 jaar geleden

Die salade ziet er echt goed uit! En wat gaaf dat je naar New Orleans gaat! Echt een heel toffe reis, zeg! Ik ga hard duimen voor je tentamens 🙂
Fijne feestdagen!