Hunkemöller DK 1985 | NEW IN

Eerder schreef ik al eens een artikel over mijn nieuwe sportkleding van Doutzen Kroes via Hunkemöller en vandaag mag ik jullie de nieuwste collectie laten zien!


Doutzen Kroes heeft dus in samenwerking met Hunkemöller een nieuwe collectie gelanceerd, namelijk DK 1985. Deze collectie is geïnspireerd door allerlei soorten sporten en bevat dus high intensity items, maar ook items die gecombineerd kunnen worden als casual outfit.

Allereerst heb ik deze legging uitgekozen. Hunkemöller heeft in haar sportcollectie sowieso hele fijne broeken en met name van deze leggings ben ik groot fan. Ze zijn ideaal om in hard te lopen en te fitnessen en deze broek gaat mij zeker motiveren weer met mijn goede sportvoornemens aan de gang te gaan!

Deze high waisted legging kost €34,99.

Deze cropped sweater is een goed voorbeeld van een item wat goed gecombineerd kan worden met je dagelijkse garderobe. In combinatie met een leuke jeans kan het namelijk heel tof staan!

Deze sweater kost €34,99.

Nog even de items aan! De legging heeft een aantal mesh details, wat de verder basic zwarte legging een leuke touch geeft. De sweater is dus cropped en valt tot op je navel ongeveer, maar als je deze legging draagt zie je niks van je buik. Dat vind ik zelf ook het fijnst tijdens het sporten.

Deze leuke sportoutfit gaat mij in ieder geval motiveren om weer flink te gaan sporten dit jaar! De kwaliteit van de items is ook heel goed, waardoor je er lang plezier van gaat hebben. Heb jij al eens items van Doutzen Kroes’ sportcollectie geprobeerd?

Deze items heb ik ter review mogen ontvangen. Dit beïnvloedt op geen enkele manier mijn mening. Ik krijg niet betaald om hierover te schrijven.

0 0 vote
Article Rating

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Abonneren op
guest
1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] week haalde ik eindelijk mijn pakketje met nieuwe sportkleding op en ik schreef er ook meteen een artikel […]