Mijn plannen voor 2019 | Persoonlijk

In mijn video van vorige week besprak ik mijn hoogtepunten van 2018, vandaag vertel ik je wat meer over mijn plannen voor dit jaar!

Blog/youtube

Allereerst wil ik even beginnen met het bespreken van mijn plannen voor mijn blog en youtubekanaal. Zoals jullie waarschijnlijk wel gemerkt hebben is het afgelopen tijd heel rustig geweest op mijn blog. Er kwamen wel artikelen online, maar veel verder dan een aantal fotodagboeken, video’s of samenwerkingen kwam het helaas niet. Ik had het enorm druk met mijn studie, dus helaas schoot mijn blog er regelmatig bij in.

Daar gaat verandering in komen! Vanaf februari wil ik gewoon weer aan de gang gaan met nieuwe artikelen. Er zal dan nog steeds op maandag een fotodagboek online komen, op woensdag een ander artikel en vrijdag een video. Zo blijft het voor mij goed te behappen! Als je nog leuke artikel ideeën hebt, hoor ik het graag natuurlijk!

Persoonlijk

Op persoonlijk gebied staan er dit jaar ook een aantal mooie dingen op de planning. Op dit moment ben ik bijvoorbeeld in New Orleans en over twee maanden ga ik alweer naar New York. Nu al is 2019 dus een mooi reisjaar!

Ook ben ik afgelopen maand begonnen met een nieuwe baan en heb ik heel veel zin om me daar verder in te gaan ontwikkelen en bekijken wat er allemaal op mijn pad gaat komen.

Verder zal ik, als het goed is, dit jaar ook afstuderen en daarmee mijn tweede bachelordiploma binnen slepen. Dat is natuurlijk een heel mooi hoogtepunt, maar eerst moet ik die scriptie nog even schrijven, haha!

2019 is voor mij in ieder geval goed begonnen! Ik ben benieuwd wat dit jaar allemaal nog meer gaat brengen. Heb jij al plannen voor 2019?

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Romy
1 jaar geleden

Wat een prachtige bestemmingen heb je voor dit jaar! En ook heel leuk en spannend dat je dit jaar gaat afstuderen.
Geniet nog even van je tijd in New Orleans! 🙂

Jessica J.
1 jaar geleden

New Orleans lijkt me zo mooi – en vooral het French Quarter! ♥ (Ik ben op dit moment The Originals aan het kijken, wat zich daar afspeelt, haha.) New York is ongelooflijk. Ik wil terug!! Heel erg veel plezier en uiteraard voorpret, succes met je nieuwe baan én je scriptie. 🙂