Levende Loes op Reis – New Orleans

Eind januari ging ik voor een klein weekje terug naar New Orleans. Vandaag deel ik een aantal foto’s om jullie een indruk te geven!

In 2015 studeerde ik 4 maanden aan Loyola University, waar ik tijdens de vakantie natuurlijk ook even terug naar toe ging. Heel apart om zo over de campus te lopen, maar ook heel leuk!

In de buurt van New Orleans zijn er veel moerassen, waar je met een boot doorheen kunt. Heel mooi en je kan vaak alligators en andere wilde dieren zien. Alligators zagen we niet, maar wel heel veel wasberen!

Tijdens onze vakantie was het vooral ontzettend lekker weer en zonnig, maar deze ene dag dat we naar City Park gingen was het enorm koud. Toch altijd leuk om daar rond te wandelen!

Via Airbnb boekten we een wandeltour langs allerlei wall art in de stad. Heel leuk om zo een deel van de stad te zien Ć©n we zagen zelfs een echte Banksy, die dus gewoon ergens op de muur geschilderd staat.

Binnenkort komt er ook nog een video online over mijn vakantie, zodat jullie nog een betere indruk kunnen krijgen van deze mooie stad! Ben jij wel eens in New Orleans geweest?

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jessica J.
1 jaar geleden

Zo vet! Ik wist helemaal niet dat je in New Orleans gestudeerd hebt! Wat moet dat een ervaring geweest zijn! Ik ben benieuwd naar de video. šŸ™‚

Lieke van Veen
Lieke van Veen
1 jaar geleden

New Orleans ziet er heel mooi uit op de foto’s. Ik ben er nog nooit geweest. Ik ben heel erg benieuwd naar de video.