De best gelezen artikelen van 2018 | LIJSTJE

Afgelopen periode is het rustig geweest op mijn blog, maar daar gaat weer verandering in komen! In dit artikel vast een opwarmertje met de best gelezen artikelen van vorig jaar.

#1 De Kruidvat Super Lash Serum Review

Deze review wordt het allerbeste gelezen van mijn hele website, al sinds ik het artikel schreef in juli 2017. Inmiddels vind ik het artikel helemaal niet goed meer en de foto’s maar karig, maar toch blijven mensen erop klikken, haha! Er is natuurlijk ook veel te doen geweest om dit serum, dus ik snap dat mensen nieuwsgierig zijn. Grappig feitje: ik gebruik het product zelf niet meer. Ik ben ermee gestopt omdat ik het steeds vergat aan te brengen ‘s avonds.

#2 Mijn ervaring met een Mirena spiraal

Van dit artikel kan ik me goed voorstellen dat het nog zoveel gelezen wordt, ik was namelijk ook op zoek naar zoveel mogelijk ervaringen voordat ik mijn Mirena spiraal liet plaatsen. Ik vind dit ook nog steeds een goed artikel: duidelijk, uitgebreid en een tegengeluid voor alle rampenverhalen die je regelmatig hoort in de media.

#3 Review van de Hema gezichtsmaskers

Eerlijk gezegd heb ik geen idee waarom dit artikel het nog zo goed doet. Hema heeft al lang weer nieuwe maskers uitgebracht en de kwaliteit van de foto’s is ook niet optimaal. Misschien dat mensen het leuk vinden om mij met een masker op te zien, haha?! Ik schreef dit artikel trouwens in april 2017, wat twee maanden is nadat ik mijn blog opstartte. Blijkbaar doen oude artikelen het goed!

Dit is dus de top drie best gelezen artikelen van vorig jaar! Ik merk vooral dat beauty gerelateerde reviews nog heel goed gelezen worden, zoals de review van de Clinique Moisture Surge crĆØme, of mijn oplossing tegen schurende benen in de zomer. Ik ben heel benieuwd van welke producten jij komend jaar graag een review zou willen lezen!

Opvallend oude artikelen in dit rijtje dus, maar toch leuk om eens terug te lezen. Heb jij deze artikelen al eens eerder gelezen?

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Romy
1 jaar geleden

Altijd leuk om je in dit soort statistieken te verdiepen en soms ook heel grappig om te merken dat sommige oude artikelen beter worden gelezen dan nieuwe blogposts waar je veel meer tevreden over bent. Maar ik kan me voorstellen dat mensen door de hele hype rondom het wimperserum nog steeds fanatiek naar dat artikel doorklikken šŸ™‚

Jessica J.
1 jaar geleden

Ik ben ook zo iemand die producten vergeet te gebruiken, haha. Grappig, trouwens, ik heb afgelopen weekend een oud artikel een make-over gegeven. Dat werd ook nog steeds ontzettend veel gelezen en die foto’s waren intussen alles behalve representatief, oeps.