NEW IN | Urban Decay Naked Cherry oogschaduwpalette

In dit artikel geef ik jullie mijn allereerste indruk van dit mooie palette van Urban Decay! Nog geen hele review dus, maar het eerste kijkje.

Ik was van plan dit palette te kopen tijdens mijn aankomende vakantie naar New York, maar toen ik zag dat Ici Paris 40% korting had op alle paletten, kon ik het niet laten. Inmiddels is deze actie helaas voorbij, maar als het goed is hebben ze wel nog een 20% kortingsactie, wat ook altijd mooi is meegenomen natuurlijk.

Allereerst ben ik heel erg onder de indruk van het uiterlijk van dit palette. De verpakking is mooi, strak, kleurrijk en speels én enorm fotogeniek. Ik ben niet anders gewend van Urban Decay eigenlijk, maar ik wilde het toch nog even benoemen!

Dan de kleuren. Ik heb nog niet kunnen spelen met de oogschaduws, want het leek me leuk hier een first impression video van te maken! Maar op het eerste gezicht zien de kleuren er prachtig uit. Koele, maar ook warmere roze tinten waar je zowel een smokey als een natuurlijke dagelijkse look mee kunt creëren.

Bij de Naked paletten zit ook altijd een dubbelzijdig kwastje. Ik vind deze kwasten zelf heel prettig werken en ze zijn handig voor op reis. Zeker een pluspunt dus!

Normaal kost dit Urban Decay Naked Cherry palette zo’n €55,-. Dat is natuurlijk aardig wat voor een oogschaduwpalette, maar ik ben ontzettend fan van UD en kan zeggen dat ik nog nooit teleurgesteld ben door hun oogschaduws. Met de actie kon ik dit palette scoren €33,- wat natuurlijk een hele goede deal is!

Voor als nog ben ik heel positief over dit palette en ik kan niet wachten om ermee te gaan spelen. Zouden jullie een eerste indruk video willen zien inclusief swatches en een ooglook?

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Romy
1 jaar geleden

Wat een prachtig palette! Die kleuren zijn ook helemaal mijn ding en de kwaliteit klinkt ook nog eens geweldig. Ik kan me voorstellen dat je dit palette, zeker voor die aanbiedingsprijs, niet kon laten liggen 🙂

Jessica J.
1 jaar geleden

Goed dat ik die actie gemist heb, want aan die prijs had ik het geloof ik niet kunnen laten. Heel erg mooi kwastje, ook. Origineel dat het transparant is.

Kim
Kim
1 jaar geleden

Een heel mooi palette! Zelf heb ik het palette ook aangeschaft met een kortingsactie. Zelf moest ik me inhouden om nu met de actie niet iets aan te schaffen, want ik had in dezelfde week al veel gekocht bij Douglas, haha! Anders had ik het roze palette van Anastasia gekocht.