Levende Loes #85 – Voorpret & trui invriezen?

Deze week stond in het teken van heel veel voorpret, maar verder was het een redelijk standaard week met veel studeren en werken. Kijk je mee?

Wat doe je als je laat geluncht hebt maar je toch iets leuks wil eten? Dan maak je er een tapasdiner van! Allemaal kleine hapjes en een lekker groentesoepje.

Zoals je in de video van afgelopen vrijdag kon zien, kocht ik een kriebeltrui. Nu is onze vriezer te klein om hem in te vriezen, dus deed mijn moeder het voor me en stuurde ze me regelmatig een update. Ik ben benieuwd of het gewerkt heeft!

Vorig weekend had Ici Paris XL een 40% kortingsactie op oogschaduwpaletten en daar gaat mijn beautyhart natuurlijk sneller van kloppen. Ik kocht dit mooie palette van Urban Decay waar ik woensdag ook al even wat van liet zien!

Deze week is het zover, ik ga samen met een vriendin naar NY! Behalve heel veel mooie foto’s, stuurden we elkaar deze week ook heel vaak de weersvoorspellingen toe, haha.

Niet zo glamorous als een vakantie naar NY, maar wel nodig: studeren! Ik had afgelopen weekend een deadline, dus vrijdagavond zat ik lekker met mijn laptop op de bank (met de was erbij, haha).

Deze week staat in het teken van nóg meer voorpret en inpakken natuurlijk! Maar ik ga ook lekker van het lenteweer hier genieten. Vind jij het zonnetje ook zo fijn?

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jessica J.
1 jaar geleden

Een trui invriezen helpt tegen het kriebelen?! Dat wist ik niet. Ontzettend veel plezier in New York gewenst, ik wil terug!! ♥