Favorieten van de Maand – Januari/Februari

Deze rubriek is weer terug van weggeweest, want vandaag deel ik mijn favoriete producten van de maanden januari en februari met jullie!

1. EOS lip balms

Ik ben dol op de EOS lipbalsems, dus toen ik in januari in Amerika was, moest ik er natuurlijk weer twee meenemen. Allereerst een hele fijne met kokos (de roze die je achter op de foto ziet) en deze hele bijzondere nieuwe. Deze is een beetje meer gelly achtig (sorry, anders kan ik het niet omschrijven), doorzichtig en zit in plaats van in een rond bolletje, in een driehoekje. Iets anders dus dan we van EOS gewend zijn, maar wel heel leuk. Deze lipbalsem is ook super fijn, maar toch verkies ik de eitjes iets meer boven deze doorzichtige.

EOS lipbalsems kun je onder andere krijgen bij Douglas voor rond de 6 euro.

2. Canon G7X Mark II

Eind vorig jaar kocht ik deze welbekende vlogcamera met een aantal vakanties in het vooruitzicht. Vloggen op vakantie was me in London heel goed bevallen en in plaats van alles met mijn telefoon te doen, wilde ik nu echt eens mooie beelden kunnen schieten. Ik ben super blij met deze aankoop want zo heb ik mijn vakantie naar New Orleans helemaal vast kunnen leggen in een mooie vlog! Super leuk om op terug te kunnen kijken. Stiekem heb ik dat dan ook al een aantal keren gedaan..

Deze camera kun je onder andere kopen bij MediaMarkt. De prijs verschilt, maar ik raad je aan een goede actie af te wachten, dat kan veel schelen!

3. Aussie Miracle Moist shampoo en conditioner

Met de shampoo’s en conditioners van Aussie had ik al wat ervaring, maar nog niet specifiek met deze Miracle Moist lijn. Ik nam deze twee kleintjes, een shampoo en een conditioner, mee op vakantie en ze zijn ontzettend goed bevallen! Ze maken mijn haar goed schoon maar ook lekker zacht, wat ik heel belangrijk vind. Zeker na een lange vlucht en in een ander klimaat, wil mijn haar nog wel eens gekke dingen doen, dus dan is het fijn om goede haarverzorging bij je te hebben!

De Aussie producten zijn onder andere te verkrijgen bij de Kruidvat.

Ik vond het weer super leuk om terug te kijken op mijn favorieten van de afgelopen tijd en ben dus zeker van plan deze rubriek weer op te gaan pakken. Wat vind jij van deze rubriek?

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties