Dingen die ik graag doe in het vliegtuig | LIJSTJE

Eind deze week vlieg ik naar New York, wat natuurlijk een eindje vliegen is. Vandaag deel ik 5 dingen die ik graag doe in het vliegtuig!

1. Die ene film éindelijk kijken

Je kent het vast wel, van die films die je graag wil kijken, maar wat er nooit van komt. Soms heb je geluk en worden ze aangeboden via het entertainment systeem in het vliegtuig! Zo keek ik ‘Home Again’, ‘The Greatest Showman’ en ‘Crazy Rich Asians’ allemaal in het vliegtuig nadat ik ze al heel lang wilde kijken.

2. Aapjes kijken

Net zoals op vliegvelden, vind ik het stiekem ook in het vliegtuig leuk om lekker rond te kijken en andere mensen in me op te nemen. Of het nu om de vriendelijke stewardessen gaat, of de chagrijnige meneer, je ziet allerlei soorten mensen in een vliegtuig. Het liefst geen huilende baby’s natuurlijk..

3. Herinneringen ophalen

Als ik in een vliegtuig zit, afgesloten van de buitenwereld en zonder internet, dan ga ik altijd door de filmrol op mijn iPhone scrollen. Zo droom ik weer weg bij mooie vakanties, fijne zomeravonden of leuke tripjes. Altijd een fijn momentje om te reflecteren, of om meteen je filmrol eens op te schonen, haha!

4. Ongegeneerd een nekkussen dragen

Ja, ik geef het toe, ik ben zo iemand die op een lange vlucht een nekkussen draagt. Ik schaam me er niet voor, ik vind het zelfs heerlijk! Stiekem baalde ik dus als een stekker toen ik afgelopen zomer de mijne verloor, maar inmiddels is hij vervangen door een beter exemplaar. Dus ja, ook komende vlucht doe ik lekker mijn nekkussen om, want behalve fijner slapen, is het ook nog eens lekker warm!

5. Me verdiepen in de bestemming

Soms heb je de periode voor je vakantie niet echt de tijd gehad om je goed te verdiepen in je bestemming door drukte op je werk of met je studie. Tijdens die vlucht is het dan hét perfecte moment om je reisboekje en plattegrond erbij te pakken en een planning te maken met die dingen die je móet gaan doen op de plek van bestemming!

Van dit lijstje krijg ik stiekem toch zin om weer te gaan vliegen, ook al heb ik ook een beetje vliegangst. Vlieg jij graag?

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Yvonne
1 jaar geleden

Hihihi ja, aapjes kijken, leuk is dat he! (*guilty :D)

Jessica J.
1 jaar geleden

Dat van die films herken ik! Zo keek ik twee jaar geleden eindelijk Finding Dory en Suicide Squad. En mensen kijken vind ik ook zo leuk! Vooral op een luchthaven inderdaad, want daar zijn mensen zo opgejaagd en extra labiel, haha. Ontzettend veel plezier gewenst, Loes! New York is een heerlijke stad! ♥