Every body is a bikini body: zo voel ik me top in badkleding!

De zomer is in volle gang, daarom laat ik je vandaag zien wat voor badkleding ik graag draag! Sinds een aantal jaren ben ik verder gaan kijken dan alleen de standaard bikini’s met lage broekjes, omdat ik me daar niet altijd fijn in voelde. Vandaag laat ik dus een aantal mooie exemplaren zien waardoor ik me top voel deze zomer!

Bij LASCANA zocht ik recent dit mooie badpak uit! Het is een badpak in een mauve kleur, met een vrij diepe halslijn en een soort riempje in je taille. Wat ik zo fijn vind aan dit badpak is dat het precies alle mooie punten accentueert! Je taille wordt benadrukt en je hebt een mooie decolleté, maar je kunt wel je buik een beetje verbergen als je dat prettig vindt. Voor mij de perfecte combinatie, omdat ik zo precies de plekken kan showen waar ik me goed bij voel!

Nog een manier om precies de plekken die je wil benadrukken te accentueren, is door een high waist broekje te dragen. Bij lage broekjes heb ik snel het gevoel dat ik een ‘muffin top’ heb, zoals ze dat zo leuk noemen haha, of dat het broekje afzakt als ik het water in spring. Ik draag met een reden altijd high waisted jeans, dus waarom zou ik niet ook zo’n bikinibroekje dragen? De zwarte hierboven is van H&M en kan je super leuk combineren met felgekleurde tops zoals deze van Venice Beach.

Als laatste dit toffe badpak van Zaful! Door de gevlochten voorkant laat je best veel huid zien en dit maakt dit badpak super sexy. Een badpak is namelijk echt niet meteen heel degelijk of saai! Je hebt zoveel leuke exemplaren.

Eigenlijk is mijn hele boodschap: trek lekker aan waar jij je goed in voelt! Heb je een maatje meer en wil je een bikini dragen? Go for it! Every body is a bikini body en je mag dragen wat jij wil. Draag je liever een badpak, tankini of high waisted bikini? Ook helemaal goed! Zolang jij je fijn voelt in wat je draagt, zul je dit ook uitstralen.

Ik draag dus heel graag high waisted bikini’s en badpakken, omdat ik dit het mooist bij mezelf vind. Wat voor badkleding draag jij graag?

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties