Deze leuke video’s heb jij gemist!

Afgelopen tijd was ik natuurlijk behoorlijk afwezig op mijn blog, maar op mijn youtubekanaal ging ik gewoon vrolijk verder! Daarom deel ik vandaag een aantal leuke video’s die jij gemist hebt als je me daar niet volgt.

#1 Een goedkope outfit van AliExpress

Mijn liefde voor AliExpress is zeker nog niet bekoeld! In deze video shopte ik een aantal leuke items bij elkaar om een zomerse outfit te creëren. Het shirtje wat ik in deze video laat zien is zelfs nog steeds een grote favoriet!

#2 Een realistische ochtendroutine

Dit was de eerste keer dat ik een vide maakte met een voice-over en ik vind dat hij leuk is geworden! In plaats van alle Pinterest perfecte ochtenden met smoothie bowls, perfect gestyled haar en een fashionable outfit, laat ik in deze video gewoon zien hoe het er bij mij aan toe gaat iedere ochtend: lekker realistisch!

#3 New York vlog

Ik heb jullie vlak voor mijn blogstop wel het fotodagboek van New York laten zien, maar deze leuke vlog heb ik nooit meer gepost op mijn blog! Ik kijk nog steeds met super veel plezier terug naar deze video, want het was echt een hele leuke reis. Ik heb meteen weer heimwee als ik deze vlog bekijk!

Als je deze video’s leuk vond een leuke video vond

Als je deze video’s leuk vond, vergeet je dan niet te abonneren op mijn youtube kanaal! Ik probeer in ieder geval iedere week een video te plaatsen en als je je abonneert, verschijnt mijn video vanzelf op je pagina. Heb jij je al geabonneerd op mijn kanaal?

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties