Levende Loes #6 – 11 tot 17 maart

Welkom weer bij een nieuwe ‘Levende Loes’! Deze week had ik een redelijk standaard week. Ik had een erg gezellig weekend, studeerde en genoot van de eerste lentedagen. Kijk je mee?

Zaterdag

Zoals jullie in het fotodagboek van vorige week konden zien, ging ik vandaag naar de kapper. Ik had een aantal plaatjes meegenomen als inspiratie want ik wilde graag een beetje een ‘lok’ die ik wel nog achter mijn oor kon doen en op andere manieren kon dragen. Ik was super blij met het resultaat!

Het is een soort traditie geworden om met mijn ouders te lunchen nadat ik met mijn moeder naar de kapper ben geweest. We gaan ook altijd naar dezelfde plek, haha! Ik at een club sandwich met kip, wat erg lekker was.

Nadat we terug waren, ging ik nog even de stad in met mijn moeder omdat we een aantal dingen op het oog hadden. Ook dronken we nog even koffie en deelden deze monchoutaart. Ik ben dol op monchoutaart, maar deze viel een mini beetje tegen.

Een van de aankopen in de stad waren deze super leuke Happy Socks. Ik wil deze al een tijdje en ik vind deze ontzettend leuk. Ze hadden ook hele leuke cadeausets.

‘s Avonds stapte ik weer in de trein.

Ik ging namelijk sushi eten met Donna en Isabel. We gingen naar Sakana in Den Bosch. Ik was hier nog nooit geweest, maar het was erg lekker.

Zulke volle borden sushi ziet er altijd zo mooi uit! Ik krijg alweer honger als ik ernaar kijk, ook al zat ik ontzettend vol na het eten. Het was lekker en gezellig! Na het eten ging ik weer naar huis met de trein, waar ik met man en macht de spoilers van ‘wie is de mol’ probeerde te vermijden. Eenmaal thuis ging ik snel de aflevering terug kijken. En yes, ik zat goed!

Zondag

Van mijn moeder kreeg ik deze super leuke blazer van Only. Ik ben dol op jasjes en streepjes, dus dit was een hele goede combinatie. Ik vind hem erg leuk staan.

Ook trok ik mijn nieuwe wandelschoenen aan. Ze zijn misschien niet het allermooist, alhoewel ik de kleurtjes heel leuk vind, maar ze lopen echt heerlijk. Ik ben er erg blij mee!

Ik ging naar de ouders van Kenny en met hen ging ik naar oma. Ze was erg blij om me te zien, omdat Kenny en ik eigenlijk ieder weekend langs proberen te komen. Dat is nu, nu Kenny weg is, natuurlijk een beetje anders, dus ik was ook blij om haar blij te maken.

Ik knuffelde natuurlijk ook nog even met Harry en maakte Kenny jaloers met deze foto.

Wauw, wat was het een prachtige dag! Ik ben blij dat ik lekker veel buiten heb kunnen zijn, want het was een heerlijke lentedag. In de avond ging ik weer richting huis met de trein, waar ik snel in bed kroop, want ik was super moe.

Maandag

Ook maandag was het weer heerlijk weer! Overal zie je de krokussen tevoorschijn komen en dat maakt me super blij. Ik ben dol op deze bloemetjes!

Ik trakteerde mezelf bij het boodschappen doen op een pak drinkyoghurt. Ik mag dit van mezelf niet al te vaak kopen, want ik kan zo’n pak makkelijk in een dag opdrinken. Dat is natuurlijk niet extreem gezond, maar vandaag had ik er weer eens zin in, dus kocht een pak.

Ook kocht ik deze mooie bloemen. Zo haalde ik de lente ook een beetje in huis!

Passievrucht ziet er altijd een beetje onsmakelijk uit, maar ik vind het super lekker, dus ik was blij dat ik er weer eentje had.

In de middag had ik twee werkgroepen. Daarna ging ik snel naar huis en maakte eten voor mezelf. Vanavond stond een biefstuksalade op het menu! Heel lekker.

Dinsdag

Dinsdag was ik eindelijk weer eens in de sportschool. Het was alweer veel te lang geleden, dus ik was blij weer eens te gaan. Ook al heb ik er nog steeds een hekel aan, het geeft toch een goed gevoel.

Ik had een beetje een slome dag vandaag. Ik had weinig energie en concentratie.. Het zonnetje maakte me wel een stukje blijer! Ik haalde zelfs mijn zonnebril weer tevoorschijn, wat heel fijn was op de fiets. Dit is de Ray Ban Clubmaster trouwens, met een superlicht montuur.

Weer tijd om bijles te geven!

Na de bijles ging ik thuis koken. Ik at onder andere spinazie en vind het altijd grappig hoe erg spinazie slinkt in de pan. Ik begon met deze berg, maar uiteindelijk bleef er niet veel van over.

Woensdag

Ik maakte als ontbijt een gebakken eitje met ham, altijd goed!

Vandaag was de dag: de Tweede Kamerverkiezingen van 2017. Ik mocht twee bolletjes rood maken vandaag, een keer voor mezelf en een keer voor Kenny. Ik vind het toch altijd een ‘magisch’ momentje. Ik ben heel blij dat wij in Nederland dit recht hebben.

Ik koos niet het minste stembureau uit: het Theater op het Vrijthof was namelijk omgetoverd tot stembureau vandaag en aangezien ik ‘s middags toch in de binnenstad moest zijn, besloot ik hier te gaan stemmen. Ik was ook nog nooit in het theater binnen geweest, maar het was erg mooi!

Na het stemmen had ik college en ging daarna naar huis. Ik moest ook nog even studeren, dus ik kroop op de bank met mijn laptop en studieboeken. Op het moment zijn we bezig met staats- en bestuursrecht.

‘s Avonds zette ik natuurlijk de televisie aan voor de verkiezingsuitzending van NOS. Ik vond het stiekem best spannend, omdat voor mijn gevoel heel veel afhing van deze verkiezingen.

Donderdag

Donderdag was ik blij! Het was lekker weer en bijna weekend. Ik hoefde namelijk alleen nog een paar uur te werken en naar een werkgroep en dan zou mijn weekend beginnen! Ook droeg ik een nieuwe blush van Make Up Revolution, die ik erg mooi vond. Het lijkt hier trouwens een beetje of ik een blauw oog heb, maar dat is gewoon schaduw gelukkig, haha!

Als avondeten maakte ik onder andere tonijnsalade met appel. Het ziet er niet zo smakelijk uit misschien, maar het is erg lekker.

‘s Avonds deed ik iets heel leuks: ik boekte een reisje naar Aruba! Kenny zit daar op het moment natuurlijk en het was lang niet zeker of ik hem zou kunnen gaan opzoeken. Gisteren werd eindelijk die knoop doorgehakt en boekte ik een vlucht en verblijf. Het is een kort reisje, maar ik ben heel blij dat ik hem ga opzoeken!

Vrijdag

Mijn weekend begon al op vrijdag en ik begon met het kijken van de nieuwste aflevering van Grey’s Anatomy. Na al die jaren ben ik nog steeds dol op deze serie!

Ik had een behoorlijke huishouddag vandaag. Ik deed de was, ruimde op, bracht het oud papier en plastic weg, deed boodschappen, stofzuigde het huis en maakte schoon. Zo, dat moest even gebeuren!

Ik droeg mijn nieuwe Happy Socks en ja, ik werd er vrolijk van!

Vorig jaar rond oktober/november bestelde ik dit reisboekje van Aruba. Hij was toen nog niet uit, maar zou in februari uit komen, precies voor Kenny vertrok. Jammer genoeg werd deze datum uitgesteld en kwam ‘ie niet op tijd binnen. Grappig genoeg kwam het boekje binnen de dag nadat ik mijn reisje naar Aruba boekte!

Deze week vloog weer voorbij! Ik heb een fijne week gehad en ben vooral blij dat ik deze week eindelijk tickets naar Aruba kon boeken! Volgende week weer een nieuwe ‘Levende Loes’ met daarin onder andere een ultiem chill weekend!

 

Misschien vind je dit ook leuk?

3
Wat vond je van dit artikel? Laat het weten in een reactie!

avatar
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
DonnalevendeloesMarlous Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Marlous
Gast

Wat een leuke traditie, samen met je moeder naar de kapper en dan met z’n allen lunchen haha! Ik vind happy socks ook super leuk en ben een beeetje jaloers op je reisje naar Aruba 😉 Veel plezier!

Donna
Gast

Oeh die sushi!!