Favorieten van de Maand – Maart

Deze maand werd het eindelijk een beetje lente en konden we genieten van de eerste zonnestralen, heerlijk! Ook was het de eerste maand dat ik weer even alleen woonde, omdat Kenny naar Aruba vertrok voor twee maanden. Benieuwd wat mijn favorieten waren tijdens deze maand? Kijk dan snel verder!

#1 Kruidvat Originals Rozenwater

Alweer een product van de Kruidvat Originals lijn in een favorieten van de maand! Dit keer rozenwater. Rozenwater kan je gebruiken om te reinigen. Het is een heel mild water, dus het droogt niet uit. Ik gebruik het vaak na al mijn reinigingsstappen om de allerlaatste restjes te verwijderen. Het is geen wondermiddeltje, maar wel een heel fijn basic product om je routine af te maken! Zeker het lage prijsje, maakt dit een aanrader.

Kruidvat Originals Rozenwater is verkrijgbaar bij Kruidvat voor €1,99.

#2 Morphe Rose Holiday Set

Al een tijdje wilde ik een paar extra kwasten en toen ik deze set van Morphe zag, besloot ik deze aan te schaffen. Het is officieel een travelset, wat betekent dat de kwasten wat korter zijn dan normale kwasten en ze komen ook in een handige reisverpakking, wat heel handig is. De kwasten zijn ontzettend zacht en heel fijn om mee te werken. Er zitten zowel gezichts- als oogkwasten in, wat een handige mix is. Vooral de angled blush kwast vind ik erg fijn voor zowel contour als blush.

Deze kwastenset van Morphe is verkrijgbaar bij Boozyshop voor €22,99.

#3 Bakken

Zoals jullie misschien al is opgevallen in de afgelopen rubrieken van ‘Levende Loes’, is dat ik veel bezig ben geweest met bakken! Ik geloof dat mijn moeder me aangestoken heeft met het bak-virus, want ook zij is behoorlijk aan het bakken geslagen afgelopen weken. Zowel samen met haar als alleen, heb ik afgelopen maand dus lekker veel gebakken. Ik probeer een heleboel recepten uit en probeer ook gezonde baksels te maken. Omdat ik zo dol ben op bakken de laatste tijd, kunnen jullie vrijdag mijn eerste recept verwachten!

#4 The Ritual of Sakura hand balm

Het zonnetje mag dan inmiddels schijnen, het is niet heel de maand maart zulk lekker weer geweest. Als het kouder is heb ik vaak last van droge handen en ook in combinatie met werken bij een koffietentje afgelopen maand, had ik zeker wat extra’s nodig voor mijn handen. Ik had al eerder een tube van the Ritual of Sakura handbalm opgemaakt, dus dit is mijn tweede tube alweer! Deze is wel iets anders, want hier zit extra SPF in, wat voor de naderende lente en zomer natuurlijk een pluspunt is. De SPF maakt de substantie van de balm ook iets vloeibaarder, maar dat vind ik niet erg. Hij trekt nog steeds ontzettend snel in en dat maakt deze balm heel fijn. Ook de geur is heerlijk, de Sakura-lijn is absoluut mijn favoriete lijn van Rituals.

De Ritual of Sakura Hand Balm is verkrijgbaar bij Rituals voor €10,00.

#5 Bistro FAB in Maastricht

FAB kon eigenlijk niet ontbreken in de favorieten van maart, aangezien ik hier afgelopen maand maar liefst drie keer ben geweest! Ik ontdekte dit restaurant aan de Markt in Maastricht begin maart en ben sindsdien dus meerdere keren terug gegaan. Het is een ontzettend leuke plek om te zitten, het eten is ontzettend lekker en de medewerkers zijn heel vriendelijk en behulpzaam. Zowel voor ontbijt, lunch, brunch en diner is het zeker een aanrader.

Wil je meer weten over dit restaurant? Lees dan vooral ook het artikel wat ik schreef over deze leuke hotspot!

Dat waren mijn favorieten van deze maand, een mooie mix van beauty en lifestyle producten! Hoe was jouw afgelopen maand en wat waren jouw favorieten?

 

Misschien vind je dit ook leuk?

6
Wat vond je van dit artikel? Laat het weten in een reactie!

avatar
5 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Recept – Citroen Muffins |EeflevendeloeselkeDanielle Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Donnadr
Gast

Ik heb mama FAB ook al aangesmeerd! Misschien dat ze er volgende week naartoe gaat.

Danielle
Gast

Wat een mooie items. De kwasten zien er heel goed uit.

elke
Gast

Dat rozenwater wil ik ook wel proberen! Mooie favorieten!

Eef
Gast

Wat leuk! Ik ben heel benieuwd naar je eerste baksel 🙂

trackback

[…] jullie in de favorieten van Maart  konden lezen, ben ik de laatste tijd dol op bakken! Eigenlijk ben ik dat altijd al geweest, maar […]