Levende Loes #7 – 18 tot 25 maart

Een nieuwe week, een nieuwe Levende Loes! Deze week had ik een ultiem chill weekend in Maastricht, werkte in aan de uni en werd er natuurlijk ook weer gewerkt. Kijk snel mee!

Zaterdag

Het was misschien vies weer, toch ging ik even naar buiten. Ik was iets vergeten met het boodschappen doen en wilde ook gewoon graag even frisse lucht. Capuchon op! Prima te doen.

Buiten zag ik deze prachtige boom met bloesem. Toch nog een beetje lente!

Ik kocht een tijdje geleden dit muffinblik met zes ‘gaten’, dus ik wilde natuurlijk ook graag muffins bakken. Ik pakte alle ingrediënten erbij. Het werden gezonde muffins met banaan, walnoten, cacaopoeder en een beetje pure chocolade.

Ze waren erg goed gelukt en zagen er mooi uit, al zeg ik het zelf! De smaak was ook goed. Door de banaan ook flink vullend, dus je eet er niet gemakkelijk teveel van.

Zondag

Een groot voordeel van wonen in Zuid-Limburg is dat je zo in de natuur staat!

Ik begon mijn zondag dus goed, met een stuk wandelen. Ik ben nog steeds heel blij met mijn wandelschoenen, ze lopen als wolkjes.

Het miezerde een klein beetje, maar dat was niet zo erg. Ook waaide het behoorlijk, waardoor mijn haar flink in mijn gezicht zat. Haar happen, bah!

Ook zag ik dit kleine konijntje, zo lief! Toen ze me in de gaten kreeg, ging ze er snel vandoor.

Ook moest er natuurlijk nog even gestudeerd worden, dus dat deed ik met een lekkere kop thee. Ik probeer steeds meer te letten op genoeg drinken, daarom drink ik extra veel thee,

Yes, ik bestelde eindelijk een tuinbroek! Zoals jullie konden zien in mijn wishlist wilde in graag een tuinbroek en eindelijk bestelde ik er eentje via Wehkamp. Ik ben heel benieuwd of hij leuk staat!

Ook lakte ik weer eens mijn nagels. Dit is een lakje van Sally Hansen in de kleur ‘Dare Bare’. Een heel mooi nude kleurtje. Tijdens het nagels lakken keek ik tv, Familie Kruys begon weer en stiekem vind ik dat zo leuk!

Maandag

Ik maakte me op en deed een beetje highlighter uit een blush palet van Make-up Revolution in mijn ooghoek. De highlighter ws iets heftiger dan ik verwachtte, haha! Ik vervaagde het een beetje, maar liet het gewoon zitten. Moet kunnen zo nu en dan.

Ik blijf dol op deze legergroene broek en deze blouse (allebei van H&M). Jammer genoeg beginnen ze allebei een beetje te groot te worden.. Jammer! Maar met een riempje kan ik het nog wel even rekken.

Verder bestond mijn dag uit werkgroepen! Ik was tot half zes op de uni en ging toen naar huis.

Die avond kwam ook mijn tuinbroek al binnen. Wow, wat snel! Ik kon zelfs bij Wehkamp aangeven dat ik het graag ‘s avonds bezorgd wilde hebben en ik hoefde er niet eens voor bij te betalen. Super handig en heel fijn dat de bezorging zo snel is. Ik vond de tuinbroek ook heel leuk staan, ik heb veel zin om hem te gaan combineren en dragen! Het is een broek van C&A Clockhouse trouwens, via Wehkamp dus.

Dinsdag

Ik begon de dag in de sportschool! Helaas had ik flink hoofdpijn en begon het te regenen onderweg naar de sportschool, dus echt veel zin had ik (zoals gewoonlijk) niet. Maar toen ik eenmaal begon met sporten, ging het eigenlijk best lekker!

Als lunch bakte ik broodjes af. Deze had ik nog liggen en ik had er opeens super veel zin in.

Via Curvacious won ik een exfoliant van Dermalogica, super leuk! Ik wilde dit merk al een tijdje uit proberen dus ik was er heel blij mee. Ik probeerde hem meteen tijdens mijn avondroutine en mijn eerste indruk is heel goed, ik vond hem mijn huid lekker zacht achterlaten. Dit is trouwens een poeder die als je er water bij voegt een soort pasta wordt, heel apart maar het werkt prettig!

Ook kwam mijn bestelling van H&M binnen. Ik wilde graag eens een badpak proberen en die bestelde ik dus. Ik moet er een beetje aan wennen maar ik geloof dat ik het wel leuk vind! Ook bestelde ik dit leuke shirtje met citroenen waar op staat ‘When life gives you lemons, make lemonade’ en die vond ik gewoon heel leuk.

‘s Middags ging ik, zoals iedere dinsdag, weer bijles geven! We hebben een beginnetje gemaakt met breuken. Ik vind het zo leuk om te zien hoe kinderen dit aangeleerd krijgen, net zoals de tafels bijvoorbeeld, omdat dat dingen zijn die je op latere leeftijd als algemene kennis beschouwd. Ik heb dus nog steeds veel plezier in het bijles geven!

Woensdag

Ik droeg vandaag weer eens mijn bril! Afgelopen dagen had ik flink last van hoofdpijn en soms helpt het wel eens als ik dan mijn bril op zet. Ik heb links vrijwel geen afwijking (+0,25 ongeveer), maar rechts toch behoorlijk (+2) en de laatste keer dat ik een oogmeting had is al minstens twee jaar geleden, dus het zou kunnen dat ze iets meer achteruit zijn gegaan. Zonder bril zie ik in principe prima, maar eigenlijk hebben mijn ogen dus wel ‘hulp’ nodig. Ik ben veel te laks in het dragen van mijn bril tijdens college et cetera..

Ik ging ‘s middags even de stad in en ging ook even langs de Albert Heijn. Ik had extreme behoefte aan chocolade, maar wist me enigszins in te houden echt kocht een klein zakje suikervrije muntdrop en een flesje spa rood met grapefruit (heel lekker!). Zo kwam ik mijn college wel door.

Donderdag

Over een tijdje verloopt mijn paspoort, dus ik besloot vast een nieuwe aan te vragen. Zo wist ik zeker dat alles goed zou gaan met Aruba. Ik maakt online een afspraak voor de aanvraag.

Ook begon ik vast met studeren voor mijn tentamen. Want de tentamens komen er alweer heel snel aan.. Dit soort beelden gaan jullie dus nog heel veel zien komende tijd!

Ik was blij met hoe ik er vandaag uit zag! Mijn outfit was leuk, maar haar zat goed en mijn make-up werkte mee. Lekker gevoel!

Dat gevoel was snel voorbij toen ik foto’s liet maken voor mijn paspoort.. Jeetje, wat zie je er altijd lelijk uit op dit soort foto’s! Verschrikkelijk.

‘s Middags had ik nog een werkgroep en daarna ging ik lekker eten met een studiegenootje! We gingen eten bij FAB, waar afgelopen zaterdag een artikel over online kwam, dus neem zeker even een kijkje, want dit restaurant is super leuk!

Vrijdag

Ik ging weer met de bus naar het werk, omdat ik meteen door zou gaan naar Brabant. Bepakt en bezakt stapte ik dus de bus in.

Als vanzelfsprekend was ik weer te vroeg, dus ik ging even op het Vrijthof zitten. Het was super druk moet toeristen die hele fotoshoots hielden, dus ik vermaakte me wel.

Ik had een beetje een pechmiddag. Onverwacht kreeg ik te horen dat mijn contract bij mijn bijbaantje niet doorgezet zou worden en mijn trein reed niet. Allebei nogal balen. Ik ging dus maar een lekkere ijskoffie halen als troost.

Wat me ook vrolijk maakte, was die dit lieve hondje dat ‘s avonds tegen me aan sliep! Zo’n klein beestje, zoveel liefde.

Dus, dat was deze week weer! Hij eindigde niet zo leuk en dat was heel jammer. Ik ging dus niet met zo’n heel lekker gevoel het weekend in.. Maar een nieuwe week, nieuwe kansen! Zo komt Donna logeren en gaan we samen naar de nieuwe Beauty and the Beast film, waar ik super veel zin in heb. Tot volgende week!

Misschien vind je dit ook leuk?

7
Wat vond je van dit artikel? Laat het weten in een reactie!

avatar
4 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
DaniellelevendeloesRachel KromdijknicolishedDonnadr Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Donnadr
Gast

Ik heb al zo lang niks meer op bij de Starbucks. Misschien morgen snel halen in Eindhoven! :O

nicolished
Gast
nicolished

Ik ben helemaal verliefd op jouw kledingstijl! Wat heb je toch leuke blousjes aan altijd. Het badpak van de H&M die je hebt besteld vind ik zo mooi. Wat leuk dat je bijles geeft. Zo schattig he hoe kinderen vanalles aangeleerd krijgen.

Rachel Kromdijk
Gast

Leuk he die paspoort foto’s verschrikkelijk haha maar de mijne is er wel iets op vooruit gegaan gelukkig! en wat is je kleding toch leuk

Danielle
Gast

Wat een leuke foto’s ! Prachtig die bomen met bloesem !