Levende Loes #8 – 25 tot 31 maart

Deze week was de laatste week met college’s en werkgroepen, voordat de tentamenperiode aan brak. Deze week stond dus vooral in het teken van de laatste dingetjes afmaken en beginnen aan het echte studeerwerk! Gelukkig had ik ook nog genoeg leuks, met als hoogtepunt natuurlijk de vertoning van Beauty and the Beast, wat altijd mijn favoriete Disney film is geweest. Kijk dus snel verder naar mijn week!

Zaterdag

Zaterdag droeg ik mijn tuinbroek voor het eerst! Ik combineerde hem met een simpele streepjestop. Ik vond het wel een beetje spannend om hem aan te doen en moest er ook aan wennen, maar uiteindelijk vond ik het heel leuk!

Wat een lekker weer! Harry ging dan ook meteen lekker in de zon liggen haha, zonfreak.

In de middag ging ik naar Kenny’s opa en oma en mijn eigen oma. Ook kwamen mijn ouders terug van vakantie! Ik had dus een relaxte middag en kletste vooral bij met mijn ouders. Ik at ook mijn favoriete nootjes: pistache!

Zondag

Studeren moest natuurlijk ook gebeuren, dus ik pakte een dekentje en mijn laptop erbij, want stiekem had ik het best fris.

Ik wilde al heel lang een keer granola maken, dus deed ik dat zondag met mijn moeder. We deden er onder andere gedroogde cranberries, gedroogde appel, cacao nibs, amandelen, hazelnoten en rozijnen in. Heel simpel om te maken!

Ik ging weer op weg naar Maastricht, maar niet voordat ik een een kop koffie haalde voor onderweg. Ik was rond acht uur thuis en het was toen nog super licht! Dat is wel heel fijn aan de zomertijd.

Na drie weken kwam ook eindelijk mijn post aan in Aruba! Ik had Kenny deze mini chocolaatjes gestuurd en verwachtte niet dat de post nog ging aankomen, maar het is gelukt, yes!

Maandag

Ik probeerde onze zelfgemaakte granola uit met wat yoghurt (die je niet ziet, maar hieronder zit, haha) en het was erg lekker! Heel makkelijk en dus ook nog lekker, zeker de moeite waard.

Ik haalde de avond daarvoor weer een van mijn favoriete lakjes van Essie tevoorschijn, ‘topless and barefoot’. Hij lijkt een beetje op het lakje van Sally Hansen van vorige week, maar deze is een stuk rozer. Heel mooi!

Bij het boodschappen doen, kreeg ik zomaar een setje gratis messen! Heel lief en dit soort dingen komen altijd van pas.

Ook moest ik naar het gemeentehuis om een nieuw paspoort aan te vragen. Ik was er nogal vroeg en had verwacht wel even te moeten wachten, maar ik was super snel aan de beurt en stond ook zo weer buiten. Fijn!

De concealer die ik bij Wehkamp bestelde kwam binnen in deze enorme doos. Zo’n verspilling, een enorme doos voor zo’n mini product..

Ik at ook eindelijk weer eens zalm. Zeker mijn favoriete vis, heerlijk!

Dinsdag

Als lunch maakte ik dinsdag een wrap met een gebakken ei. Zo simpel, maar zo lekker.

Tafeltjes, tafeltjes, tafeltjes. Tijd voor bijles! Ik moet zeggen dat het voor mij ook wel goed is om weer zoveel te hoofd rekenen haha, ik fris mijn skills weer een beetje op!

Donna kwam logeren en als wij samen eten maken we eigenlijk altijd geitenkaasflapjes, omdat we allebei dol zijn op geitenkaas. Zo lekker! Met peer, geitenkaas en spekjes.

Als toetje aten we een waterijsje (of eigenlijk twee..)! Aangezien het weer lekker weer is, vond ik het wel weer tijd om waterijsjes te kopen. Dit blijven mijn favorieten: de dubbellikkers. Mede omdat ze zo goedkoop zijn, haha!

Woensdag

Donna en ik waren lekker matchy matchy, want we droegen allebei mintgroene gympen. Ik vond het iedere keer weer grappig als ik het zag. Leuk lentekleurtje!

De voornaamste reden dat Donna kwam logeren was omdat we allebei heel graag de nieuwe ‘Beauty and the Beast’ film wilde zien. We reserveerde kaartjes voor de eerst vertoning van die dag, dus waren om 11 uur al in de bioscoop.

Ik was nog nooit in het Pathe van Maastricht geweest en ik was blij verrast! Wat een mooie bioscoop. Ze hadden ook super veel keuzes qua drinken en snacks. Ik ga hier zeker nog eens terug komen!

Het was een 3D film, dus we hadden deze prachtige brilletjes. Ik ben trouwens super enthousiast over deze film! Beauty and the Beast is altijd al mijn favoriete Disney film geweest en deze versie stelde me niet teleur.

Na de film gingen we even een rondje lopen door de stad en daarna lunchen bij Fab! De derde keer in een maand haha. We gingen voor een aantal dingen om te delen: mozzarella-sticks, macaroni&cheese bites en quesadillas met gehakt en taco kruiden. Alledrie heel erg lekker! We zaten flink vol achteraf.

Omdat het lekker weer was, besloten we op het terras op het Vrijthof nog even koffie te drinken! Het was een beetje fris in de wind, maar zodra de zon tevoorschijn kwam, was het echt heerlijk.

‘s Avonds besloot ik nog even een lekker masker op te doen. Er zat een metallic glans in dit masker, dus ik leek wel een alien!

Donderdag

Komende periode heb ik het ontzettend druk met een tentamen en een hertentamen. Vandaag stond dan ook vooral in het teken van studeren, wat de komende weken ook terug te zien zal zijn!

Op dit soort dagen is thee mijn beste vriend! Soms drink ik zoveel dat ik er misselijk van word, oeps.

Nu Kenny weg is, kan ik allerlei dingen eten die hij niet lekker vindt, aangezien we als we samen zijn natuurlijk hetzelfde eten. Ik eet daarom heel veel spinazie en spruitjes, want ik houd daar wel erg van!

Vrijdag

Ook al was het buiten heerlijk weer, binnen zat ik gewoon in een trui en een sjaal! Als ik zit te studeren zit ik vaak zo stil, dat ik het koud krijg. Dus een joggingbroek, trui, sjaal en warme thee zijn dan mijn benodigdheden.

Want wauw, wat was het lekker weer! Toen ik even naar buiten ging om boodschappen te doen, wisselde ik mijn winterse outfit dan ook in voor een t-shirt en enkelbroek.

Sinds ik naar de film geweest ben, staat de soundtrack van Beauty and the Beast non-stop aan. I love it!

‘s Avonds at ik een pastasalade met geitenkaas (nog zoiets wat Kenny niet lust en ik nu dus volop eet..) en perzik. Jammie!

Deze week begon het kluizenaarsleventje om te studeren al en dit zal aanstaande 1,5 week niet anders zijn.. Ik hoop dat jullie de fotodagboeken toch leuk vinden. Heb jij binnenkort een tentamen, examen of belangrijke deadline?

Misschien vind je dit ook leuk?

7
Wat vond je van dit artikel? Laat het weten in een reactie!

avatar
3 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
levendeloesDonnadrDanellaDanielle Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Danielle
Gast

Wat een leuke foto’s van je week ! Wat een tof nagellakje van Essie!

Danella
Gast

Leuke week heb je gehad! En ik wil ook nog naar Beauty and the Beast, lijkt me zo’n mooie film!

Donnadr
Gast

Ohhhh, nu heb ik zo veel zin in die salade!! Je moet het recept delen!