Review – Hema ‘Time to Reset’ Gezichtsmaskers

Toen ik zag dat Hema vernieuwde gezichtsmaskers had, wilde ik deze maar al te graag uit proberen. Ik ben dol op maskers, zowel voor mijn haar als huid. Het geeft een lekkere oppepper voor je huid en tegelijkertijd zorgt het voor ontspanning. Ik probeerde er drie van deze nieuwe ‘time to reset’-lijn. Kijk snel verder naar welke drie maskers ik koos!

Als eerste probeerde ik dit self heating masker. Het is een limited edition, dus ik kan niet garanderen dat hij op dit moment nog verkocht wordt bij Hema, maar ze hebben regelmatig nieuwe limited editions. Dit masker is dus ‘self heating’ en dat voelde ik al meteen toen ik hem aanbracht. Het masker voelde warm aan op mijn huid, maar dit trok na een tijdje grotendeels weg. Vooral aan het begin voel je deze warmte dus, die heel aangenaam is. De substantie van dit masker is vrij dik en plakkerig. Ik zou dus aanraden een kwast te gebruiken als je dit masker aan brengt, omdat het anders nogal een bende kan worden. De geur van dit masker was heel aangenaam, een beetje zoetig. Toen hij opgedroogd was, haalde ik het masker eraf met wat warm water. Mijn gezicht voelde heel schoon aan, maar voelde ook een klein beetje trekkerig. Ik bracht dus wel een laagje moisturizer aan achteraf.

Dit tweede masker is totaal anders dan de eerste. Dit is namelijk een peel-off masker en daardoor was de substantie heel anders. Het masker was gel-achtig en vrij dun, dus op de huid aangebracht had je een dun roze laagje op je huid liggen. Het eerste wat me op viel, was de super lekkere geur! Ik vind granaatappel(geur) sowieso erg lekker en dit was dan ook een lekker fris geurtje. Ook op de huid voelde dit masker lekker fris en verkoelend aan. Als het masker opdroogt, wordt het vrij strak. Ik vond dit een minder prettig gevoel, omdat ik mijn gezicht niet goed kon bewegen. Vaak bij maskers wordt het hard en kan je wat lastiger bewegen en dat vind ik niet zo erg, maar hierbij voelde mijn gezicht een beetje ‘gevangen’ als ware. Dat komt natuurlijk omdat je het masker er aan het einde vanaf kan trekken. Dat vond ik wel een beetje spannend, omdat ik bang was dat het pijn zou doen. Dat was gelukkig niet zo en je kon heel gemakkelijk het masker van je gezicht trekken, ik vond het zelfs leuk om te doen! Je moet wel oppassen dat het masker goed droog is overal, anders is het lastiger te verwijderen. Achteraf voelde mijn huid lekker zacht aan, maar ik had wel wat restjes van het masker, omdat het lastig is het er in zijn geheel af te halen. Dit was zo opgelost met een beetje rozenwater en daarna voelde mijn huid heerlijk gevoed aan!

Haha, ik leek wel een alien met dit masker! De kleur van dit masker is nogal paars met een flinke lading glittertjes erdoor, waardoor het een hele metallic glans krijgt. Het ziet er mooi uit, maar zodra je het aanbrengt, zie je er een beetje uit als een alien dus. Niet dat dat erg is, want daar gaat het niet om natuurlijk! Het masker ruikt, net zoals de andere twee, heel lekker fris. Ik haal er niet meteen een bessengeur uit, maar het ruikt zeker lekker fruitig. Ook is het masker redelijk dik en niet erg vloeibaar. Tijdens het drogen, wordt het masker vrij strak, maar niet op een onprettige manier. Dat is dus het voornaamste verschil tussen een gewoon masker en een peel-off masker, waarbij het strakke gevoel wel onprettig wordt na een tijdje. Toen hij helemaal droog was, spoelde ik het eraf en wat voelde mijn huid fijn! Super zacht, schoon en lekker gevoed. Van alledrie de maskers voelde mijn huid het fijnste na deze!

Op het moment dat ik deze maskers kocht, waren er niet veel andere geuren/soorten beschikbaar, maar toen ik keek op de website zag ik nog een heleboel andere soorten van deze ‘time to reset’-lijn. Zo hebben ze bijvoorbeeld ook een masker met honing en met chocolade, maar er zijn nog veel meer soorten! Al deze maskers hebben net een andere doel, wat betekent dat er voor ieder huidtype iets wils is. Van de drie die ik geprobeerd heb vond ik het ‘Berry Delight’-masker het allerfijnst, omdat het gevoel achteraf het lekkerst was. Ik vond het peel-off masker vooral heel lekker ruiken en leuk om een keer te proberen. Het self-heating masker voelt heel ontspannend en de kleur daarvan vond ik het leukst. Alledrie de maskers hadden dus pluspunten! Ik zou ze zeker aanraden als je je huid een oppepper wil geven, of gewoon even lekker wil ontspannen. Ook leuk om samen met vriendinnen te doen!

Deze maskers zijn verkrijgbaar bij Hema voor €1,75 per stuk. Heel betaalbaar dus! Heb jij wel eens huidverzorging van Hema geprobeerd?

Misschien vind je dit ook leuk?

3
Wat vond je van dit artikel? Laat het weten in een reactie!

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Natascha - BeautyOpinieLauraNathalie Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Nathalie
Gast

wat een fijne review klinkt als een fijn masker:D

Laura
Gast

Die laatste ziet er vet uit! En die klinkt ook fijn, misschien ook eens bij de Hema kijken!

Natascha - BeautyOpinie
Gast

Wat ziet die laatste er leuk uit! Ik denk dat me dit de fijnste van de drie lijkt ook, al ben ik niet zo gek op dat trekkerige gevoel…