Levende Loes #9 – 1 tot 7 april

Zoals ik vorige week al vertelde, bestond deze week vooral uit leren, leren en nog meer leren.. Ik had namelijk dinsdag mijn tentamen en studeerde ook al voor het tentamen van volgende week. Ik spendeerde, helaas, dus veel tijd thuis achter de studieboeken. Benieuwd hoe ik mezelf bezig hield en wat voor lekkere dingen ik at om mijn stemming goed te houden? Kijk snel verder!

Zaterdag

Zoals jullie vorige week zondag al lazen, kwam mijn foto op hout binnen! Ik ben er heel blij mee, maar moet er nog even een goed plekje voor vinden. Hier kan hij namelijk niet staan, omdat er een lichtknopje achter zit..

Ik bakte ook muffins voor een artikel! Dit recept zie je dus volgende week woensdag. Kan je al raden wat het werd?

Ik kan vast verklappen dat het in ieder geval heel lekker was!

‘s Avonds bakte ik onder andere een lekker visje. Ik probeer meerdere keren per week pescotarisch of vegetarisch te eten, want dat vind ik heel belangrijk en ook heel lekker!

Zondag

Wow, wat waren mijn nagels LANG! Ik heb ze nooit zo lang eigenlijk, maar vind het wel mooi. Toch knipte ik ze een dag later, want het is heel irritant met typen, haha. Ik blijf steeds achter de toetsen hangen, niet fijn..

Het handige aan soep is, dat je het vantevoren al kan maken. In de middag maakte ik dus de soep voor het avond eten alvast, courgettesoep dit keer.

Via de website van Suzan kwam ik achter het bestaan van de website Faketattoo.nl, waar je dus namaak tatoeages kunt bestellen. Ik bestelde daar een fake tattoo van een ontwerp wat al een tijdje in mijn hoofd zit.. Wat het is, houd ik nog even voor mezelf. Wel kan ik je deze tatoeages laten zien, die ik er gratis bij kreeg. Leuk!

Ik heb nooit zoveel memoblaadjes gebruikt, tot dat ik rechten ging studeren. Nu vliegen de memoblaadjes erdoorheen in tentamenweken, omdat ze handig zijn om orde aan te brengen in je wetbundels. Het ziet er wel leuk uit met die kleurtjes!

Maandag

Maandagochtend was het super mistig.. De lente leek eventjes verdwenen.

Als lunch maakte ik tosti’s uit de oven, dit maal op kaiserbroodjes. Heel lekker.

Vorige week kocht ik een ananas en het was tijd om hem aan te snijden! Ananas is een van mijn favoriete soorten fruit, het is zo lekker zoet. Als je hem koopt, moet je hem nooit meteen aansnijden, maar juist een tijdje (minstens een week eigenlijk) laten staan. Dan is ‘ie op zijn allerrijpst en lekkerst. Dit was voor…

…. En dit was na! Lekker veel stukjes, jammie!

Uit een kerstpakket hadden we nog een mix voor een ‘cake in a mug’. Die maakte ik dus! Het was een appelkaneelcake en ik vond het heel apart hoe het na 60 seconden in de magnetron er zo uit kwam te zien, terwijl het daarvoor dus nog een beslag was. Hij was best lekker, maar wel super zoet en een beetje droog.

Ik ging een beetje op tijd naar bed, om goed uitgeslapen te zijn voor mijn tentamen de volgende dag. Voordat ik ging slapen begon ik aan een nieuwe serie, namelijk ’13 Reasons Why’. Ik had er al heel veel enthousiaste verhalen over gehoord, dus was heel nieuwsgierig geworden. Tot nu toe bevalt het heel goed! Ik at er twee kiwi’s bij.

Dinsdag

Ik maakte deze fijne spray body lotion van Vaseline op. Ik had hem al een hele tijd in gebruik en vond hem erg prettig. Ik dacht dat ik nog een back-up had, maar die kon ik zo snel niet vinden..

Ik word zo blij van alle bloesembomen! Het is zo mooi en lekker lente-achtig.

Dinsdag had ik mijn eerste tentamen, super spannend. Het resultaat is nog even afwachten.

In de vond besloot ik lekker rustig aan te doen en even bij te komen. Thee, serie en lekker op de bank dus!

Woensdag

Ik haalde mijn nieuwe paspoort op. Ik liet gaten maken in de oude, omdat ik die graag wilde bewaren. Ik vind het zo leuk om mijn stempels terug te kunnen zien!

Na het gemeentehuis ging ik door naar de sportschool! Work-out time.

Ook kwamen mijn nieuwe Converse binnen, de witte! Via Kruidvat kon ik ze bijna 20 euro goedkoper bestellen, dus dat deed ik, aangezien deze al een tijdje op mijn wishlist stonden.

Het is misschien niet echt stamppotweer meer, toch blijf ik het lekker vinden! Ik maakte er eentje met zoete aardappel, prei en spekjes. Heel lekker en vooral lekker zout/knapperig door de spekjes.

Donderdag

Wat was het opeens weer koud en grauw?! Ik zette zelfs even de verwarming aan, omdat ik het zo ontzettend koud kreeg binnen.

Mijn outfit was dus ook niet erg zomers, behalve mijn schoenen! Ik vind het zo leuk om een hele donkere outfit te dragen, maar wel felle schoenen.

Je zal wel denken ‘is dit nou een deurbel?’. Ja, dit is een deurbel! Ik vond dit zo handig dat ik het even moest delen. Bij mijn bijles hebben ze een deurbel die gekoppeld is aan je mobiele telefoon, waardoor je dus als er aangebeld kan worden als ware kan ‘opnemen’ en kan zeggen dat je er zo aan komt. Ik belde dus aan, maar ze waren nog niet thuis, tot er opeens een stem uit de deurbel kwam, haha! Ik vond het wel heel handig.

Bij bijles wilde dit hondje meteen weer op mijn schoot zitten. Wat een schattige pluizenbol is het toch ook.

Ik pakte per ongeluk mijn koffer voor Aruba al grotendeels in.. Ik begon met wat dingen klaar leggen, maar het liep uiteindelijk uit in het inpakken van mijn koffer.. Beetje vroeg, oeps!

Vrijdag

Mijn wetboeken en studiemateriaal verlieten mijn zijde al bijna twee weken niet en ik begon het flink zat te worden..

Wel trok ik mijn nieuwe witte schoenen aan en daar werd ik heel blij van! Ze bleven niet lang schoon..

Ik ging op naar Brabant om een weekendje te vertoeven bij mijn ouders. Het was heel druk in de trein door een eerdere storing.

Mijn ouders zijn volop restaurantjes bij hen in de buurt aan het proberen, en vrijdag probeerde we een Indonesisch restaurant. We namen een rijsttafel en het was echt super lekker!

‘s Avonds probeerde ik met mijn moeder haar vroege verjaardagscadeau uit: een kitchenaid! Zo’n mooi ding, die wil ik later ook echt eentje. We maakten alleen nog het deeg, dus het resultaat van de koekjes zie je in de volgende ‘Levende Loes’!

Ik hoop dat jullie ondanks het vele studeren deze ‘Levende Loes’ toch leuk vonden! Volgende week zal het fotodagboek een stukje korter zijn, omdat ik in die week vertrek naar Aruba, waar een los fotodagboek van online komt! Heb jij een vakantie op de planning staan binnenkort?

 

 

Misschien vind je dit ook leuk?

5
Wat vond je van dit artikel? Laat het weten in een reactie!

avatar
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
TypischKimlevendeloesDonnadrSusan Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Susan
Gast

Leuk om te lezen! Bedankt ook dat je mijn artikel noemt 🙂 P.s.: Het lukt mij trouwens niet om te scrollen op je website.. Ik weet niet of het alleen voor mij zo is, maar ik kan alleen scrollen door echt op het pijltje te klikken.

Donnadr
Gast

Spot ik daar een Tokyo Disneyland tasje?

TypischKim
Gast

Wat leuk om te lezen!