Levende Loes #10 – 8 tot 12 april

Deze week een kortere ‘Levende Loes’ dan normaal, omdat ik op donderdag naar Aruba vloog. Daar komt volgende week maandag het verslag van! Deze week is dus iets korter en draaide vooral om het studeren van mijn hertentamen op woensdag. Benieuwd hoe ik de laatste dagen voor mijn vakantie door bracht? Lees dan snel verder!

Zaterdag

Ik stond zaterdag op tijd op om te studeren, maar begon niet voordat ik ontbeten had en een blogrondje deed.

Er was natuurlijk ook wel even tijd voor pauze, dus ik wandelde een stuk met mijn moeder en we dronken een kop koffie bij Starbucks. Altijd goed!

Zoals je vorige week kon lezen, probeerden we de Kitchenaid uit en daaruit kwamen deze koekjes! Hele simpele bruine suikerkoekjes, maar ze smaakte heerlijk. Er zat ook kaneel door, waardoor het een soort bastogne achtige smaak kreeg.

In de avond kwamen de ouders van Kenny gezellig langs om mijn ouders’ nieuwe huis te bekijken en om bij te kletsen. De tafel stond weer vol met lekkere, en gezonde, hapjes!

Zondag

Wat een heerlijk weer was het zondag! Ik ging dus lekker op het balkon in het zonnetje zitten. Super lekker warm.

Ik ging weer richting Maastricht, maar helaas had mijn trein flink vertraging.. Gelukkig had ik een lekkere kop koffie terwijl ik wachtte en haalde ik uiteindelijk mijn overstap wel. Geen erge vertraging dus uiteindelijk!

In de trein zat ik ook lekker in het zonnetje. Ik probeer trouwens wat actiever te zijn op Instagram Stories! Dus mocht je (bijna) dagelijks een kleine update willen zien, dan kan je me volgen op Instagram!

Ik plofte lekker op de bank ‘s avonds want ik was heel moe.. Ik had slecht geslapen en werd een beetje gaar van al het studeren. Ik ben trouwens echt lichtelijk verslaafd aan deze waterijsjes op het moment, ze passen goed bij het weer,  maar ik eet ze het liefst iedere dag, haha! Gelukkig zijn ze niet extreem ongezond.

Maandag

Poeh, na bijna twee weken bezig te zijn met studeren begon ik toch aardig gaar te worden.. Deze wetbundel was mijn beste vriend.

Ik maakte mijn voetjes vast ‘zomer-klaar’ voor Aruba met dit leuke nagellakje van Barry M. Lekker vrolijk kleurtje.

Ik bestelde lekker sushi als avond eten want daar had ik heel erg zin in en het was een soort beloning voor het vele studeren! Ik bestelde natuurlijk weer veel te veel, want mijn ogen zijn altijd groter dan mijn maag haha.

Ook kwamen mijn scheermesjes binnen via Wehkamp. Dat is een goede tip trouwens, scheermesjes (met name navulverpakkingen) zijn vaak een stuk goedkoper online te vinden. Via Wehkamp waren deze mesjes bijna vijf euro goedkoper dan in de winkel. Scheelt toch weer!

Dinsdag

Ik begon de dag met een masker. Dit is een masker van Freeman tegen de onzuivere huid. Ik ben er niet super tevreden over, maar wil de verpakking wel graag opmaken.

Ik vond mijn make-up goed zitten vandaag! Het was lekker glowy. Daar houd ik wel van zo nu en dan.

Het laatste dagje studeren voor ik woensdag mijn herkansing had. Ik maakte oefentoetsen en nam de laatste dingen door. Ik was behoorlijk zenuwachtig al!

Als lunch at ik een restje courgettesoep en keek wat youtube video’s.

Ik ging ‘s middags gewoon bijles geven, wat wel een hele fijne break was tijdens het studeren!

Ik kreeg dit lieve kaartje van Kenny. Ik viel hem afgelopen periode flink lastig met mijn zenuwen, dus stuurde hij me een kaartje om me een extra hart onder de riem te steken voor mijn herkansing.

Woensdag

Woensdag, D-Day! Dag van mijn herkansing. Ik was super zenuwachtig, maar had er achteraf wel een redelijk oke gevoel over!

Ik luidde de vakantie in met een lekkere kop koffie. Begint het al op te vallen dat ik Starbucks verslaafd ben?

Ik ging nog even de stad in, omdat ik nog wat dingetjes voor de reis nodig had. Zo was ik onder andere mijn haarborstel vergeten in Maastricht.. Lekker handig.

Ook kocht ik deze leuke (en lekkere!) chocolaatjes. De zus van Kenny was jarig, dus daar ging ik ‘s avonds nog even langs. Aangezien Kenny en ik zaterdag niet langs konden komen als zij en haar man hun verjaardagen vierden, kocht ik dus dit goedmakertje.

‘s Avonds hadden we ook een lekker toetje, want mijn moeder bakte deze heerlijke koekjes! Met onder andere cranberries en witte chocolade.

Ik zette mijn wekker, poeh, dat was even slikken. In verband met de spits en eventuele andere drukte vertrokken we al vroeg thuis, zo zou ik vast en zeker op tijd zijn!

Een iets korter fotodagboek deze week, maar ik hoop dat jullie het desondanks toch weer leuk vonden! Op het moment dat ik dit schrijf moet ik nog vertrekken naar Aruba, maar op het moment dat jullie dit lezen kom ik alweer bijna terug! Volgende week maandag zal het verslag van mijn tripje online komen, dus kom dan zeker weer een kijkje nemen. Fijne week!

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Donnadr
3 jaren geleden

De koekjes zien er zo lekker uit!!! Je moet ze maken voor de roadtrip 😀 😀