Levende Loes #11 – 22 tot 28 april

Deze week had ik heimwee naar Aruba, sliep ik eindelijk weer een beetje op fatsoenlijke tijden (thanks, jetlag) en had ik een heel gezellig weekend! Ook was het koningsdag en had ik dus een extra dag vrij. En het allerbelangrijkste: dit was de laatste week in mijn eentje in Maastricht! Benieuwd hoe ik deze week spendeerde? Lees dan snel verder!

Zaterdag

Zaterdagmiddag had ik een verjaardagslunch van Kenny’s neef. Ik haalde mijn tuinbroek weer tevoorschijn en combineerde hem met dit topje van H&M. Ik had dit topje nog niet eerder gedragen, omdat hij nogal doorschijnt. Toch is hij wel erg leuk, dus ik ga toch proberen hem vaker te dragen.

We gaven geld, maar wilden er wel iets leuks van maken. Gelukkig had Kenny’s zus nog wat tijd en ze maakte deze leuke pot!

Outfit change! Na een gezellige middag ging ik weer naar huis om me om te kleden, aangezien we in de avond uit eten gingen voor mijn moeder’s verjaardag. Ik droeg deze blouse van Esprit en een rokje van River Woods. Print on print.

Hier zie je het printje van mijn rokje iets beter! Ik draag deze rok te weinig, hij is eigenlijk zo tof. Ik droeg er uiteindelijk deze laarsjes van Sacha bij.

We gingen eten bij een restaurant genaamd ‘Mijn Keuken’, in Wouw. Wat een prachtige locatie! Het restaurant is gevestigd in het oude stadhuis. Echt ontzettend mooi.

Niet alleen de locatie was prachtig, het eten was ook heerlijk! We aten uiteindelijk zes gangen en kregen ook nog amuses. Ik heb van alle gerechten foto’s, maar dat leek me wat overdreven om hier te delen. Either way, alle gerechten waren stuk voor stuk heerlijk en zagen er prachtig uit.

Ik dronk er ook lekkere wijnen bij. Dessertwijn is altijd mijn favoriet! Dit was een hele mooie, en lekkere, roze wijn.

Als echte zoetekauw moet ik natuurlijk ook even de zoetigheden delen die we achteraf bij de koffie en thee kregen! Zo lekker. Mini kunstwerkjes.

Zondag

Op zondag ging ik, nog een keer, naar Beauty and the Beast. Dit keer met de zussen en moeder van Kenny. Ik wilde de film maar al te graag nog een keer zien, dus ging graag mee.

Naderhand gingen we lekker lunchen en koffie drinken. Ik had een kokos cappuccino, met kokosmelk dus. Ik was bang dat het te zoet zou zijn, maar het was een heel subtiel smaakje.

Ik at de Club Carpaccio, met carpaccio en oude kaas. Ik had deze combinatie nog nooit gehad maar het was een succes!

Ook dronk ik nog een vers gemaakte ijsthee, de linker, met bessen. Heel zuur, maar wel lekker fris en lekker. We aten zelfs nog een toetje naderhand. We zaten dus goed vol!

Na een gezellige dag, was het tijd om weer op naar huis te gaan! Helaas is de overstap in Eindhoven op het moment niet heel gunstig, dus ik moest een tijdje wachten.

Maandag

Op maandag zou ik eigenlijk een sollicitatiegesprek hebben, dus trok ik dit jurkje aan. Achteraf werd het verzet, dus veranderde ik van outfit.

En ik trok dit setje uit de kast! Ik weet niet zo goed of ik het wel leuk vind om mijn shirt zo in mijn broek te dragen. Ik heb het gevoel dat mijn bovenlijf dan zo kort lijkt.. Wat vinden jullie? Ik draag trouwens mijn Happy Socks met ananassen haha, lekker vrolijk.

‘s Middags ging ik weer naar mijn werkgroep.

Er was korting op Mac bij douglas, dus ik bestelde een lipstick. Vrijdag zie je welke het geworden is!

Dinsdag

Ik begon de dag met werken aan een artikel. Ik wilde al een tijdje een Power of Make-Up artikel maken en eindelijk deed ik het. Deze kwam afgelopen vrijdag online!

Ik plaatste deze foto op instagram om jullie vast een hint te geven! Volgen jullie me al op instagram? Mijn username is @levendeloes, dus neem zeker een kijkje!

Kenny en ik willen misschien (meer) vegetarisch gaan eten, dus bestelde ik dit boek voor wat inspiratie.

Soms heb ik uit het niets mysterieuze sneetjes of blauwe plekken. Ik snap dan totaal niet hoe ik hier aan kom, ik kan zo’n kluns zijn.. Deze was mini maar deed ontzettend pijn.

‘s Avonds at ik frietjes en dronk ik er een dr. Pepper bij, ultiem zondigen. Wel heel lekker! De laatste keer dat ik dr. Pepper dronk was in Amerika tijdens mijn exchange en ook al vind ik het lekker, het is ook wel heel erg zoet.

Woensdag

Woensdagmiddag keek ik het college van die middag terug, ideaal de technologie van tegenwoordig! En ik mag duidelijk mijn laptop wel eens schoonmaken, lekker smerig..

Ook werkte ik verder aan mijn blog, vandaag maakte ik heel wat productfoto’s.

Ik bewerkte de foto’s en werkte aan artikelen terwijl ik een bakje druiven at. Rode druiven zijn een favoriet.

Mijn bestelling van Douglas kwam binnen. Ik vind het leuk dat je altijd proefjes erbij krijgt, zo kan je weer nieuwe geuren proberen.

Ik kroop op tijd in bed met youtubefilmpjes, Netflix en een bak popcorn.

Donderdag

Ik had geen spannende plannen voor koningsdag, donderdag was namelijk poetsdag! Ik zette Hairspray op de achtergrond aan en begon met de keuken, de badkamer, stoffen, stofzuigen en dweilen. Ideale film voor op de achtergrond, omdat ik de liedjes lekker hard mee kon zingen.

Ik ging nog even boodschappen doen en kocht ook deze trosanjers. In het wit en twee verschillende kleuren roze. Ben benieuwd hoe ze eruit zien als ze uitkomen!

‘s Avonds maakte ik tomatensoep, waarvan ik vervolgens een flinke hoeveelheid van over mijn net schone keuken gooide.. Toen kon ik weer gaan schoonmaken. Daarna liet ik ook nog tonijnsalade op de grond vallen, dus je snapt dat ik niet echt mijn avond had, haha.

Het was een regenachtige koningsdag in het Zuiden en ik had medelijden met alle mensen die het buiten aan het vieren waren.

Ik werkte nog aan een aantal artikelen terwijl ik op de achtergrond de film Letters to Juliet aan had staan. Zoals je merkt, kijk ik dus veel films op de achtergrond, ik vind het fijn om zo te werken! Ik kies dan wel altijd films die ik al eens gezien heb, zodat ik het verhaal wel kan volgen.

Vrijdag

Vandaag had ik uiteindelijk wel mijn sollicitatiegesprek, dus ik trok mijn jurkje weer uit de kast!

Ik droeg er deze laarsjes van Sacha bij. Ik weet niet of jullie ooit in Maastricht zijn geweest, maar lopen op hakken in de binnenstad is echt een hel, zoveel keien! Gelukkig bracht ik het er levend vanaf, het scheelt dat het geen naaldhakken zijn.

Ik kon het niet laten om het huis een beetje te versieren voor Kenny’s terugkomst zondag.. Ook al weet ik dat hij er heel hard om gaat lachen, ik vond het leuk!

‘s Middags ging ik weer naar Brabant en na het eten ging ik een stukje wandelen met mijn moeder. We gingen langs Starbucks (surprise, surprise) en ik at deze peanutbutter stack bij mijn koffie. Het smaakte heel erg naar Snickers, super lekker!

Ook namen we deze cupjes mee, die je gratis kon proberen. Ik heb een Nespresso apparaat en daar kunnen deze in, dus ik was wel erg benieuwd!

Veel lekker eten deze week! Ik moet het gezond eten weer een beetje gaan herpakken merk ik, haha. Dat wordt mijn doel de aankomende week! Volgende week gaan jullie zien dat ik na twee maanden alleen wonen, eindelijk weer samen met Kenny ben en er staat vast nog genoeg leuks op de planning, maar dat zien jullie volgende week! Hebben jullie een fijn weekend gehad afgelopen dagen?

 

0 0 vote
Article Rating

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Abonneren op
guest
7 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Donnadr
3 jaren geleden

Hoe vond hij de balonnen uiteindelijk?

Natascha - BeautyOpinie
3 jaren geleden

Zo, dat eten ziet er allemaal super lekker uit! Ik wil ook nog graag naar Beauty and the Beast, lijkt me een prachtige film.

Romy
3 jaren geleden

Wat lief, die ballonnen voor Kenny’s thuiskomst! En wat staat die tuinbroek je leuk! Leuk om zo een kijkje in je week te krijgen! IK hoop dat het sollicitatiegesprek goed is gegaan en dat het je iets leuks oplevert 🙂

trackback

[…] van april is waarschijnlijk geen verrassing, aangezien, zoals jullie in mijn fotodagboek van maandag konden zien, ik al twee keer naar Beauty and the Beast ben geweest in de bioscoop: maar ik ben […]