Favorieten van de Maand – April

De maand april is weer voorbijgevlogen: een maand waarin de lente soms verscheen, er helaas ook veel koude dagen waren en ik een tripje maakte naar het tropische Aruba! Plezier werd afgewisseld met studie en al met al was het weer een fijne maand. Kijk je mee naar mijn favorieten?

#1 Beauty and the Beast Soundtrack

Mijn eerste favoriet van april is waarschijnlijk geen verrassing, aangezien, zoals jullie in mijn fotodagboek van maandag konden zien, ik al twee keer naar Beauty and the Beast ben geweest in de bioscoop: maar ik ben verliefd op de soundtrack van deze film. Tijdens de twee weken begin april waarin studeren centraal stond, had ik deze soundtrack regelmatig aanstaan. De nieuwe liedjes en ook de vernieuwde liedjes zijn allemaal prachtig en ik vind deze muziek echt zeker het beluisteren waard! Mijn favoriete nieuwe liedje is ‘Days in the Sun’ en mijn all time favorite is ‘Something There’, waarvan ik ook deze versie prachtig vind. De hele film is natuurlijk eigenlijk een grote favoriet, maar vandaag wilde ik graag de soundtrack met jullie delen!

De film Beauty and the Beast is nog te bekijken in de bioscoop en de soundtrack kun je beluisteren via de bovenstaande playlist op youtube, of is te verkrijgen via de iTunes.

#2 Vaseline Lip Therapy

Een favoriet die ik herontdekt heb afgelopen maand: de potjes vaseline. Vaseline is natuurlijk een ideaal product voor alle droge plekjes en deze potjes zijn ideaal om mee te nemen. Toen ik op Aruba was, herontdekte ik de ‘Rosy Lips’ variant van dit product. Ik had deze namelijk in mijn tas gestoken omdat het een handig potje was om mee te nemen. Vooral ‘s avonds vond ik deze versie perfect, aangezien het een beetje kleur afgeeft. Tijdens het warme weer wil ik niet teveel make-up dragen, dus lipstick vind ik dan niet fijn, maar als ik me ‘s avonds als we uit eten gingen opmaakte met een beetje concealer en mascara, vond ik het leuk om toch een klein kleurtje op mijn lippen te hebben. Ook de sugar coated versie is een favoriet, vooral door de zacht zoete geur. Deze kreeg ik deze maand van mijn moeder, die hem gratis had gekregen bij een actie van Kruidvat. Het is een limited edition.

Deze blikjes van Vaseline zijn verkrijgbaar op vele plekken, maar onder andere bij Kruidvat voor €1,79 en de limited edition is verkrijgbaar voor €2,99.

#3 Clockhouse tuinbroek

Eigenlijk had ik niet verwacht dat dit een favoriet zou worden, maar ik ben blij dat me het tegendeel is bewezen! Ik bestelde deze tuinbroek een tijdje geleden bij Wehkamp en inmiddels hebben jullie er ook al een outfitpost mee gezien, toen ik hem pas net had. Inmiddels merk ik dat ik regelmatig naar deze broek grijp als ik een leuke outfit aan wil, maar niet precies weet hoe of wat. Deze broek maakt iedere outfit net iets specialer en is super leuk voor tijdens het lenteweer! Zeker met de broekspijpen opgestroopt en gecombineerd met lichte converse, zoals mijn mintgroene of witte paar, vind ik dit een hele leuke outfit. Ik ben heel blij dat deze aankoop geen miskoop is geweest en kijk uit naar de vele outfits die ik nog ga maken deze lente met dit leuke item.

Deze tuinbroek is van Clockhouse, maar helaas niet meer te verkrijgen via Wehkamp. Wellicht dat je hem nog kan vinden in een winkel van C&A, maar er zijn ook vele vergelijkbare modellen te verkrijgen bij onder andere H&M.

#4 13 Reasons Why

https://www.youtube.com/watch?v=JebwYGn5Z3E

Deze Netflix-serie kon niet ontbreken in deze rubriek. Ik heb de dertien afleveringen van deze serie namelijk in minder dan een week gekeken! Inmiddels is deze serie super populair, maar voor de mensen die het gemist hebben, zal ik nog even kort uitleggen waar hij over gaat. Hannah Baker zit op de middelbare school en pleegt zelfmoord. Ze laat echter tapes achter waarin zij de dertien redenen uitlegt die haar hebben gedreven tot haar zelfmoord en al deze tapes zijn gericht aan een persoon. Een van deze personen is Clay, die gevolgd wordt tijdens deze serie. Iedere aflevering draait om Clay die een van de tapes beluistert. Uiteindelijk hoor je het hele verhaal van Hannah, wat behoorlijk heftig is. Het is dus niet echt een luchtige serie en er zitten zeker een aantal heftige scenes in. Er is daarom ook redelijk wat commentaar gekomen op deze serie, omdat deze ‘triggers’ zou bevatten voor mensen die hier gevoelig voor zijn. Ik kan deze kritiek begrijpen, dus houd hier rekening mee voordat je aan de serie begint. Ondanks de kritiek op de serie, vind ik dat er een hele sterke boodschap wordt overgebracht. Ik vind deze serie dus zeker het kijken waard, want hij zet je aan het denken en laat je misschien stil staan bij gebeurtenissen in je leven of mensen die het misschien moeilijk hebben, zonder dat je het door hebt.

Deze serie is te bekijken via Netflix.

Dit waren de favorieten van deze maand! Ik vind het leuk om te zien hoe ik de ene maand veel beauty favorieten heb, zoals in maart, terwijl ik er deze maand maar eentje had. Wat waren jouw favorieten deze maand en heb je nog aanraders voor mij?

0 0 vote
Article Rating

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Abonneren op
guest
4 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Donnadr
3 jaren geleden

De Beauty and the Beast soundtrack gaat sowieso in de playlist!

Lisette
3 jaren geleden

De tuinbroek staat je erg goed!

trackback
3 jaren geleden

[…] Belle en het beest is altijd al mijn favoriete Disneyfilm geweest, dus je snapt dat ik heel enthousiast was toen ik hoorde dat er een live-action versie van deze film gemaakt ging worden! En dan ook nog met Emma Watson in de hoofdrol, een actrice waar ik ook groot fan van ben. Mijn verwachtingen van deze film waren daarom ook erg hoog en gelukkig stelde hij niet teleur. Inmiddels heb ik de film twee keer in de bioscoop gezien en beide keren waren ze magisch. De muziek, de acteurs, het spel, ik vond het geweldig! Nu ben ik ook… Lees verder »