Outfit – Spring Has Sprung

Mijn allereerste outfitpost: een beetje spannend vind ik het wel! Ik zou mijn stijl namelijk niet als heel bijzonder omschrijven. Ik ben dol op casual outfits die lekker zitten, maar vind het ook belangrijk om er leuk uit te zien. Een hele duidelijke kledingstijl heb ik dus niet! Nieuwsgierig geworden naar deze lente outfit? Kijk dan snel verder!

De tuinbroek is ontzettend populair op het moment en was dit eigenlijk vorig jaar ook al. Ik heb een korte tuinbroek gehad, maar ik vond dit toch niet heel mooi staan. Voor de lente besloot ik daarom op zoek te gaan naar een nieuwe exemplaar en zo verscheen de tuinbroek ook op mijn laatste wishlist! Eindelijk vond ik een paar wat naar mijn zin was en ook al vond ik het heel spannend om hem voor de eerste keer aan te doen, inmiddels ben ik er dol op.

Een ding wat wel heel kenmerkend is voor mijn kledingstijl, zijn streepjes. Ik ben dol op streepjes! Altijd al geweest eigenlijk, ook als jong meisje. Qua kleuren neig ik altijd erg naar donkerblauw in mijn kleding, omdat ik vind dat dat heel leuk staat. Het is misschien een veilige optie, maar als het goed staat, dan maakt me dat niet uit! Deze blauwe streepjestop is dan ook absoluut een favoriet.

Opgestroopt broekspijpen geven me het ultieme lente-gevoel, omdat dat betekent dat het eindelijk echt lekker weer is! Zeker gecombineerd met een paar lage gympen, vind ik dat super leuk staan. Ik ging hier voor een mintgroen paar, wat natuurlijk ook een lekker vrolijk kleurtje is voor de lente.

Tuinbroek – C&A Clockhouse via Wehkamp
Streepjes top – H&M
Mintgroene gympen – Converse All Stars
Horloge – Michael Kors

En, wat vonden jullie van mijn eerste outfitpost? Ik ben heel benieuwd of jullie dit soort posts vaker willen zien! Laat vooral in de reacties achter wat je ervan vond en wat jouw favoriete items voor de lente zijn!

 

Misschien vind je dit ook leuk?

12
Wat vond je van dit artikel? Laat het weten in een reactie!

avatar
8 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
levendeloesRomyNatascha - BeautyOpinieDalinkaDanielle Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Kim
Gast

Leuke foto’s! En een leuke outfit!

Susan
Gast

Wat een mooie foto’s! Leuk zo voor die boom. Outfit staat je goed!

www.irispraat.nl
Gast

Heel leuk! Ben zelf een echte streepjesfan 🙂

Donnadr
Gast

Wat een mooie foto’s! (hihi haha)

Danielle
Gast

Wat een toffe outfit ! Leuk met de all stars er onder.

Dalinka
Gast

Leuke foto’s! De outfit staat je erg goed en loooove streepjes. Ik vind de mintgroene All Stars trouwens ook heel tof!

Natascha - BeautyOpinie
Gast

Ik vind outfit posts altijd leuk, dus zeker:)

Romy
Gast

Wat een ontzettend leuke outfit. Die tuinbroek staat je echt heel leuk, zeker in deze combinatie! Mooie foto’s zijn het ook geworden trouwens!