Review – Foto op Hout

Een tijdje geleden werd er contact met mij opgenomen door FotoOpHout.nl, een dochterbedrijf van Fotocadeau.nl, of ik misschien een foto van hen ter review wilde ontvangen. Ik ben dol op het afdrukken van foto’s, omdat het een mooi aandenken kan zijn aan een reis of moment, dus ik wilde daarom natuurlijk graag een mooie foto op hout ontvangen!

Samen met Kenny heb ik een tijdje nagedacht over welke foto we gingen kiezen. We wisten al vrij snel dat we een foto wilden van een van onze reizen, maar welke moesten we dan kiezen.. Een mooie foto van de Golden Gate Bridge, bootjes in de havenstad Hastings, of toch de mooie kliffen (en vuurtoren!) van Beachy Head? Uiteindelijk hebben we gekozen voor een mooie foto die Kenny heel recent nam, namelijk eentje uit Aruba!

Dit is de originele foto die we gebruikt hebben: een foto die perfect bij ons past! We zijn allebei dol op de zee, vooral om langs te wandelen. De combinatie van het strand, de golven, de blauwe zee en het zeilbootje is zo prachtig, dat we voor deze foto gekozen hebben. Zo heeft Kenny bij thuiskomst vast een klein stukje Aruba in huis en ik ga hem natuurlijk over 1,5 week opzoeken, waar ik hopelijk dit mooie strand mag gaan bewonderen. Onze keuze stond dus vast: deze foto moest het worden. We waren heel benieuwd hoe dit eruit zou komen te zien op hout.

Hier is ‘ie dan! Ik heb gekozen voor een foto op vurenhout in de maat 40×60. Ook zit er een whitewash overheen, wat ze aanraden, omdat de kleuren dan het beste uit komen in combinatie met het hout. Een extra optie was om er een ophangsysteem aan te maken/bij te leveren, waar ik ook voor gekozen heb, omdat ik graag de optie wil hebben om de foto op te hangen.

Ik heb ervoor gekozen om voor de horizontale planken te gaan, maar ze hebben ook de optie om deze verticaal te positioneren. FotoOpHout.nl biedt sowieso allerlei verschillende soorten hout, formaten en opties, om je foto helemaal eigen te maken. Zo kan je zelfs collages op hout laten maken!

Het is duidelijk dat het een foto op hout is, door de nerven en de afwerkingen aan de zijkant. Dit geeft de foto een grof effect en ik vind dat niet storend, omdat het juist past bij zo’n ontwerp.

Ik ben heel enthousiast over de foto. De kleuren komen heel mooi uit, de kwaliteit van het hout is mooi en FotoOpHout.nl levert snel. Het enige gekke was, dat de postbode al aan de deur stond terwijl er op de website nog stond dat mijn foto ‘in productie’ was. Ik heb de foto op maandag besteld en op zaterdag stond de postbode dus onverwacht al voor de deur!

Een foto op hout is het ideale cadeau. Het is weer eens wat anders dan een foto op canvas! Vanaf €10,95 kan je al een foto bestellen, maar je hebt ook grotere formaten voor hogere prijzen. Er zijn dus mogelijkheden voor alle budgetten! Neem dus zeker een kijkje op FotoOpHout.nl als je op zoek bent naar een leuk cadeau, of een mooie toevoeging voor in je interieur.

Heb jij eigen gemaakte foto’s in huis hangen?

Dit artikel bevat een product wat ik ter review heb mogen ontvangen.

 

0 0 vote
Article Rating

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Abonneren op
guest
5 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
www.irispraat.nl
3 jaren geleden

Gaaf! Ik heb zelf een print op aluminium ontvangen en daar ben ik ook echt helemaal blij mee.

Donnadr
3 jaren geleden

Super mooi geworden!

trackback
3 jaren geleden

[…] jullie vorige week zondag al lazen, kwam mijn foto op hout binnen! Ik ben er heel blij mee, maar moet er nog even een goed plekje voor vinden. Hier kan hij […]

trackback

[…] is als je benaderd wordt door een bedrijf om ermee samen te werken! Mijn eerste samenwerking was Foto op hout en ik vond het heel bijzonder toen ik die mail […]