Over mij

Hoi allemaal!

Ik ben dus ‘Levende Loes’, of gewoon Loes natuurlijk.

Ik ben 23 jaar oud en woon in het mooie Maastricht, waar ik rechten studeer. Hiervoor heb ik de bachelor Amerikanistiek gedaan in Nijmegen, die ik in 2016 succesvol heb afgerond. Tijdens mijn eerste bachelor heb ik ook een tijdje in Amerika, in New Orleans, gewoond, waar ik mijn hart een beetje ben verloren.

Ik ben dus dol op reizen, maar ook op koken en films, make-up en huidverzorging. Dit kenmerkt mijn blog: er zullen allerlei onderwerpen behandeld worden, dus voor ieder wat wils. Mijn diverse interesses zullen dus op allerlei manieren terug te zien en lezen zijn. Zo komen er regelmatig beauty reviews voorbij, deel ik tips voor stedentrips, post ik outfit foto’s en maak ik recepten. Voor ieder wat wils dus! Als je ooit specifiek benieuwd bent naar een bepaald make-up product, fashion trend of recept, laat het me vooral weten, want ik schrijf natuurlijk ook graag over dingen die jullie willen lezen.

Ik ben deze blog begin 2017 gestart omdat ik een bepaald goed voornemen had: meer creatief bezig zijn! Ik heb altijd al een grote liefde voor schrijven gehad, dus dit was perfect. Zo kan ik op een creatieve manier bezig zijn met tekst en beeld. Inmiddels post ik al een hele tijd iedere week drie artikelen, op maandag, woensdag en vrijdag. Ik zie regelmatig trouwe lezers terug komen, maar ook komen er heel veel nieuwe lezers bij, wat ik ontzettend leuk vind! Het allerleukste aan bloggen vind ik het contact wat ik met anderen heb, of dat nou bloggers of lezers zijn. Iedere reactie die ik krijg, vind ik keer op keer ontzettend leuk!

Heb je nog meer vragen? Voel je vrij om me een berichtje te sturen via het contactformulier of mijn instagram!

Liefs,

Levende Loes.